Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De leukste weekend-tips

Nouveau ontzorgt je graag op geniet-gebied. Daarom de leukste cultuurtips voor dit weekend op een rij. AMSTERDAM: MUSEUMNACHTDit weekend is het weer zo ver: de legendarische Amsterdamse Museumnacht. 55 musea en culturele instellingen zijn zaterdagavond 4 november open tot 2 uur ’s nachts. Onze ti...

De leukste weekend-tips

Nouveau ontzorgt je graag op geniet-gebied. Daarom de leukste cultuurtips voor dit weekend op een rij.

AMSTERDAM: MUSEUMNACHT

Dit weekend is het weer zo ver: de legendarische Amsterdamse Museumnacht. 55 musea en culturele instellingen zijn zaterdagavond 4 november open tot 2 uur ’s nachts. Onze tip: het Van Gogh Museum met de ‘Vooroordelen in de kunstkwis’.
Check het volledige programma op: Museumnacht Amsterdam

DEN BOSCH: TIM WALKER

De excentrieke modefotograaf Tim Walker is zelf in Den Bosch, vrijdagavond 3 november, om zijn tentoonstelling te openen. Vanaf zaterdag ook voor iedereen te zien, Walkers visie op de Middeleeuwse Jheronimus Bosch. Hij werkte een jaar aan de serie, die een fotografisch antwoord is op De Tuin der Lusten.
Info: Noord Brabants Museum

AMSTERDAM: Affordable Art Fair

Kunst kopen voor een redelijke prijs? Dat kan dit weekend op de Affordable Art Fair. Hedendaagse kunstenaars, gevierde namen en jong talent etaleren hun werk voor affordable prijzen (van € 100,- tot € 6000,-). Lastig om een passend kunstwerk te vinden? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de Personal Shopper Service.
Info: Affordable Art Fair Amsterdam

NEDERLAND: Landelijk Atelierweekend
Altijd al eens willen kijken hoe kunstenaars werken? Dit is de kans. Meer dan 325 beroepskunstenaars stellen dit weekend hun atelier open voor geïnteresseerden. Daarnaast zijn er op veel plaatsen exposities, demonstraties en workshops.
Info: Landelijk Atelierweekend

OEGSTGEEST: Villa Beukenhof - 500 jaar gastvrijheid

Villa Beukenhof viert dit jaar vijfhonderd jaar gastvrijheid. De historische herberg in Oegstgeest ademt dan ook geschiedenis. Van prinses Juliana (met medestudenten) tot Rutger Hauer - iedereen kwam/komt hier. Speciaal voor dit jubileum serveert De Beukenhof het Villa 500-menu: vijfgangen voor € 50,-.
Info:Villa Beukenhof

Fijn weekend,
Claudia, Margreet, Inge