Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dé cultuurtips waar je dit weekend niet zonder kunt (echt waar!)

Nouveau geeft je de leukste kunst-adressen voor de komende dagen. Veel plezier! Amsterdam: FOAMO la la, Foam komt weer met een fijne, spraakmakende nieuwe expositie. André Kertész wordt gezien als de vader van de fotojournalistiek en was een van de leermeesters van Henri Cartier-Bresson. Foam pre...

 Dé cultuurtips waar je dit weekend niet zonder kunt (echt waar!)

Nouveau geeft je de leukste kunst-adressen voor de komende dagen.

Veel plezier!

  1. Amsterdam: FOAM
    O la la, Foam komt weer met een fijne, spraakmakende nieuwe expositie. André Kertész wordt gezien als de vader van de fotojournalistiek en was een van de leermeesters van Henri Cartier-Bresson. Foam presenteert van 15 september tot en met 10 januari 2018 het retroperspectief ‘Mirroring Life’ met grotendeels zwart-wit werk van z’n hand.
    Meer info: FOAM
  2. [[{"fid":"9204","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"8":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"height":390,"width":570,"style":"height: 130px; width: 190px; float: left;","class":"media-element file-full-body","data-delta":"8"}}]]Oosterhout: HEILIGE DRIEHOEK 
    Kunstmanifestaties in Brabant. Hedendaagse kunst wordt verbonden met het spiritueel en artistiek erfgoed van de Heilige Driehoek. Deelnemende kunstenaars: Aziz Bekkaoui, Sam Drukker, Erik Zwaga en veel meer. Het is de eerste keer dat deze Biënnale wordt gehouden, laat je inspireren door de flitsende website.
    Meer info: 1e Biënnale kunst in de heilige Driehoek
  3. Amsterdam: NIEUWE KERK
    Vers geopend deze indrukwekkende tentoonstelling in de Nieuwe Kerk in Amsterdam over Ghandi, King en Mandela. Leer ze beter kennen in beeld in geluid en ontdek welke rol ze nog spelen in onze tijd én hoe ze onze huidige leiders kunnen inspireren. Tot en met 4 februari 2018. 
    Meer info: Nieuwe Kerk
  4. [[{"fid":"9197","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"4":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"height":556,"width":890,"style":"height: 94px; width: 190px; float: left;","class":"media-element file-full-body","data-delta":"4"}}]]Amersfoort: KAMERMUZIEKFESTIVAL
    Het Bier, Beethoven & Bratwurst-concert, het Croissant-concert en het Katerconcert? Jawel, dit driedaagse kamermuziekfestival in Amersfoort heeft het thema Smaakexplosie! De dames van het strijkkwartet Ragazze Quartet presenteert een nieuwe generatie topartiesten en brengen klassieke muziek met een knipoog. 
    Meer info: Kamermuziekfestival
  5. Schiedam: STEDELIJK MUSEUM
    Hemels of hels? Stedelijk Museum Schiedam wordt vanaf zaterdag omgedoopt tot één grote zoete verleiding tijdens de expositie ‘Sticky Business - De verleiding van suiker in de kunst’. Dwaal door een metersgroot snoeplandschap en lik aan de kunstwerken van Joseph Marr. Bijzondere ervaring gegarandeerd! 
    Meer info: Stedelijk Museum Schiedam


Fijn weekend,
Claudia, Margreet, Inge, Jessica

Pssst… Honger gekregen? De nieuwste restaurants vind je hier