Leefstijlcoach Bianca Landman lanceert nieuw programma: 28 Days to a Happier Life

Het nieuwe online programma van leefstijlcoach Bianca Landman, 28 Days to a Happier Life, is een laagdrempelig plan van aanpak naar een gezond leven waarbij body & mind in balans zijn. Het programma helpt mensen te ontspannen, waardoor er weer ruimte kan ontstaan voor nieuwe inspiratie, creatieve ideeën, positieve energie en realistische doelen. Het programma is vanaf nu verkrijgbaar.

Happier life

Article continues after the ad

Veel vrouwen vinden het lastig om balans te vinden. Naast de vele verwachtingen van buitenaf, verwachten zij ook veel van zichzelf en hebben zij diverse plannen en dromen. Bianca Landman: “Onlangs stelde ik onder mijn social media volgers, waarvan veruit de meerderheid vrouw is, de vraag waar ze het meest behoefte aan hebben. Het antwoord was voor mij niet verrassend, maar wél een teken om er iets mee te doen.”

28 Days to a Happier Life

28 Days to a Happier Life is een toegankelijk, maar effectief programma om body & mind weer in balans te krijgen. Het programma bestaat uit een uitgebreid handboek met tips, opdrachten en recepten. Bianca: “Ik behoor zelf ook tot de doelgroep en weet dus wat wel en niet werkt. Verwacht dus vooral handige praktijkoefeningen en geen ingewikkelde maaltijden. Iedereen moet immers aan dit programma kunnen deelnemen!”

Uitslag onderzoek toont aan: we willen meer ‘me-time’Happier Life

Het nieuwe programma is tot stand gekomen naar aanleiding van een onderzoek op social media onder de doelgroep van Bianca. Wat bleek: de meerderheid van de doelgroep heeft behoefte aan ‘meer tijd voor zichzelf’. Bianca: “Het verbaast mij niks, want zodra je meer tijd voor jezelf hebt, ervaar je minder stress, zit je automatisch lekkerder in je vel en raak je die extra kilo’s vaak ook snel kwijt. Simpel gezegd: body en mind zijn met elkaar in balans.”

De roeping van Bianca

Bianca Landman is leefstijlcoach en het brein achter Happier Life. In 1980 geboren te Mijdrecht, maar door de liefde in Den Helder beland. Als echtgenote, moeder, vriendin en zakenvrouw weet ze als geen ander met welke uitdagingen vrouwen te maken krijgen. Haar persoonlijke ervaringen combineert ze met haar sterke inlevingsvermogen, mensenkennis, gedrevenheid én opleidingen zoals Hormoontrainer, Detoxcoach en Vitaliteitcoach. Hierdoor is ze in staat om het beste in jezelf naar boven te halen. Ze zorgt voor orde, rust, balans en structuur en laat ervaren hoe het is om volledige te kunnen leven vanuit eigen kracht. Juist dát is de roeping van Bianca. Iedereen, en daarmee de wereld, een stukje gezonder, gelukkiger en krachtiger te maken.

De investering bedraagt € 24,95 voor een online versie. Het print boek is tijdelijk verkrijgbaar voor een actieprijs van € 44,95 (reguliere prijs € 59,95). Beiden kunnen via de website aangeschaft worden.

 

Bewaren