Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

AMSTERDAM: ILLUMINADE

ILLUMINADE Illuminade, de wandelroute van Amsterdam Light Festival, is officieel geopend. De route neemt bezoekers mee langs ruim twintig indrukwekkende lichtkunstwerken in de Weesper- en Plantagebuurt. Van dynamische lichtinstallaties in stadsparken tot werken waar je doorheen kunt lopen of in k...

AMSTERDAM: ILLUMINADE

ILLUMINADE

Illuminade, de wandelroute van Amsterdam Light Festival, is officieel geopend. De route neemt bezoekers mee langs ruim twintig indrukwekkende lichtkunstwerken in de Weesper- en Plantagebuurt. Van dynamische lichtinstallaties in stadsparken tot werken waar je doorheen kunt lopen of in kunt liggen. De inspirerende en intieme route leidt bezoekers via de Amstel langs de Hoftuin, het Wertheimpark en de Hortus naar het J.D. Meierplein. Absolute hoogtepunten van de route zijn Strangers in the Light (Victor Engbers & Ina Smits), Winged Migration (Tessel Schmidt & Judith Hofland) en Light Droplets (Eva van der Moer). Illuminade is open tot en met 3 januari 2016 en is vrij toegankelijk.

Illuminade

De historische binnenstad van Amsterdam is ruim 50 winterdagen het sfeervolle decor voor Amsterdam Light Festival. Het festival toont 38 lichtsculpturen en projecties van (inter)nationale kunstenaars in de stad. Amsterdam Light Festival brengt licht gedurende de donkerste periode van het jaar en verlicht de historische binnenstad met kleurrijke kunstwerken. Het thema van deze vierde editie is Vriendschap.

WEBSITE

www.amsterdamlightfestival.com

ROUTES

Water Colors, de vaarroute: tot en met 17 januari 2016

Illuminade, de wandelroute: tot en met 3 januari 2016