Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 X lekker weg dit weekend

Nouveau deelt graag de leukste cultuurtips met je. Smaakmeesters AntwerpenO la la la, Antwerpen. Zo’n fijne stad. En dit weekend het toneel voor een culinair feest. 97 horeca- en speciaalzaken laten je proeven van hun gastronomisch vakmanschap. Denk: fijne wijnen, hoogstaand eten. De Smaakmeester...

5 X lekker weg dit weekend

Nouveau deelt graag de leukste cultuurtips met je.

  1. Smaakmeesters Antwerpen
    O la la la, Antwerpen. Zo’n fijne stad. En dit weekend het toneel voor een culinair feest. 97 horeca- en speciaalzaken laten je proeven van hun gastronomisch vakmanschap. Denk: fijne wijnen, hoogstaand eten. De Smaakmeesters van Antwerpen halen alles uit de kast om het fijnproevers naar de zin te maken. 
    Meer Info: https: Smaakmeesters Antwerpen
  2. [[{"fid":"9589","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"height":667,"width":890,"style":"height: 131px; width: 175px; float: left;","class":"media-element file-full-body","data-delta":"2"}}]]VT Wonen&design
    Wat is oktober zonder de VT Wonen beurs? Inderdaad, deze maand krijgt een vliegende start door WONEN met een hoofdletter. Alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen op VT wonen & Design. Dit weekend in de RAI in Amsterdam. Van 3 t/m 8 oktober. 
    Meer info: VT Wonen&design
  3. Tentoonstelling ‘Accessories are a girl’s best friend’
    Een felroze struisveren waaier, een Chanel avondtas van imitatie ivoor, een satijnen Engelse reticule: Tassenmuseum Hendrikje dook in hun eigen collectie én die van het depot van het Rijksmuseum en vond de meest bijzondere accessoires van de laatste vierhonderd jaar. Tot en met 28 januari 2018 is bewonderen en verwonderen. 
    Meer info: Tassenmuseum Hendrikje
  4. Kamermuziekfestival Schiermonnikoog [[{"fid":"9591","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"4":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"height":260,"width":750,"style":"height: 66px; width: 190px; float: left;","class":"media-element file-full-body","data-delta":"4"}}]]
    Nazomeren op een Waddeneiland? Dat doe je dit weekend op het Internationaal Kamermuziekfestival met als thema de Eerste Wereldoorlog. Het programma met meer dan zestig musici en gezelschappen weerspiegelt het contrast van de weelderige fin-de-siècle-cultuur in de salons met de rauwe werkelijkheid van de oorlog. Tot en met 5 oktober. 
    Meer info: Schiermonnikoog Festival
  5. Winactie: CD-Box van Maria Callas
    Op 16 september j.l. was het precies 40 jaar geleden dat de iconische operazangeres Maria Callas overleed. Een legende pur sang. Ze stond bekend om haar haar unieke timbre, haar dramatische stem en haar grote rollen in met name Italiaanse opera’s in o.a. La Scala en MET. Nu is er een verzamelbox en die kun jij winnen! Deze actie is gesloten!

Alvast fijn weekend,

Claudia, Margreet, Inge, Jessica


Pssst… Al naar ‘Future Bodies Bart Hess’ geweest in ’s-Hertogenbosch geweest? Alleen nog dit weekend!