Nouveau helpt je graag ontzorgen op geniet-gebied. Daarom stellen we de mooiste uitstapjes voor je samen.

 1. Leeuwarden:  Mata Hari 
  Wie was Mata Hari? Hoe groeide een dochter van een welgestelde hoedenverkoper uit Leeuwaarden uit tot een internationale mythe. Aan de hand van persoonlijke bezittingen, foto’s, plakboeken, brieven en militaire dossiers ontmoet je Margaretha Zelle, het meisje achter de iconische Mata Hari. Ook schrijver Paula Coelo is helemaal in haar ban, schreef er ook een boek over. 
  Meer info: Fries Museum
 2. Amsterdam: Van Gogh museum 
  Parijs in Amsterdam. Toonaangevende Nederlandse kunstenaars en hun Franse tijdgenoten. Zoals: Van Dongen, Van Gogh en Mondriaan, worden getoond in samenhang met dat van hun Franse tijdgenoten zoals Monet, Degas, Signac, Pissarro, Cézanne, Braque en Picasso. In Nederlanders in Parijs 1789 - 1914 is te zien hoe de wisselwerking tussen Nederlandse en Franse kunstenaars tot stand kwam en wat de impact hiervan was op zowel de Nederlandse als ook de Franse kunst. 
  Meer info: Van Gogh Museum
 3. Den Haag:  Art Deco 
  Toegepaste kunst, mode, fotografie en film in één prachtige expositie over art deco. Bijzondere aandacht is er voor couturier Paul Poiret, die vrouwen van hun korset bevrijdde en ze in kleurrijke kimono’s hulde.
  Meer info: Gemeentemuseum Den Haag
 4. Amsterdam: De La Mar
  De Man van je Leven, door Arthur Japin, gespeeld door Liz Snoijink, Porgy Franssen en Susan Visser. In dat fijne DeLaMar Theater 
  Meer info: DeLaMar Theater
 5. Amsterdam: nieuw restaurant Bodon 
  Al in Amsterdam? Ga eten bij Bodon, net geopend en nu al de culinaire sensatie. Door de prachtige inrichting, de enorme schalen Fruit de Mer en het schitterende uitzicht op het water. Je kunt bij Bodon trouwens ook ontbijten, koffiedrinken, lunchen, of zomaar wat drinken. 
  Meer info: Bodon, La Grande Brasserie

Sinds 1900 werd er weinig meer veranderd aan dit historisch monument. Daar brengt Chanel nu verandering in met een uitzonderlijke renovatie om het Grand Palais weer in oude stijl te doen herleven.

In de geest van oprichter Gabrielle Chanel, zet het mode-imperium zich in voor de historie en cultuur (van Parijs). Ze zijn de exclusieve sponsor van een enorme verbouwing die in 2024 af moet zijn.

Het Grand Palais heeft een warme band met Chanel. Karl Lagerfeld koos het monument sinds 2005 voor zijn Ready-to-Wear en Haute Couture shows. Sindsdien is het een terugkerende locatie in bij diverse collecties. 

De renovatie van het Grand Palais moet Parijs weer als artistieke hoofdstad op de kaart zetten.

Nog even geduld dus, wij kijken er enorm naar uit!

In de historische ambiance van Maastricht bezoek je ’s werelds meest prestigieuze, internationale kunst- en antiekbeurs: TEFAF Maastricht. 275 kunst- en antiekhandelaren vanuit de gehele wereld nemen deel aan deze beurs.

Zij presenteren werk van Oude Meesters en antieke voorwerpen, maar ook een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst, sieraden en werken op papier. 

Nouveau aanbieding

Je wordt ontvangen in de Private Lounge met koffie en zoetigheid. Een professionele gids leidt je vervolgens langs de hoogtepunten van de vele elegant geëtaleerde meesterwerken.

Je ontmoet Jaap Polak, gerenommeerd galeriehouder en expert bij het programma Tussen Kunst en Kitsch. Hij vertelt over het métier en de kunstwerken die hij meegenomen heeft naar TEFAF.

Aansluitend kun je op eigen gelegenheid de indrukwekkende kunst- en antiekbeurs verder verkennen.

Wil je later op de dag nog een keer terug naar de Private Lounge voor een drankje? Deze staat de hele middag voor je open! Dit arrangement is een must voor de ware kunst- en antiekliefhebber.

Dit arrangement is inclusief:

• Entree TEFAF t.w.v. € 40,-

• Toegang tot Private Lounge TEFAF 

• Ontvangst met koffie en bonbon in Private Lounge

• Rondleiding van 1 uur door professionele gids

Datum: 17 maart 2018

Tijd:

11.30 - 12.00 Ontvangst met koffie en bonbon in de Private Lounge TEFAF

12.00 - 13.00 Rondleiding van 1 uur door professionele gids

Vanaf 13.00 Vrij bezoek TEFAF, de Private lounge blijft beschikbaar voor Nouveau gasten gedurende de middag

Prijs: € 52,50 per persoon

Je aanmelden voor dit evenement kan tot 27 februari. 

Ja, ik wil graag naar TEFAF met Nouveau.

Beelden: Harry Heuts en Loraine Bodewes.