Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt. We hebben goed nieuws voor de liefhebbers: de musical komt dit najaar terug naar Nederland.

Lees ook
Zomeruitje: unieke openluchtvertoning van West Side Story op het Vrijthof

Van bloemenmeisje tot society queen
My Fair Lady speelt zich af in het oude Londen van 1912. Het vertelt het verhaal van een excentrieke professor die een weddenschap aanneemt om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot, want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen…

Indrukwekkend en herkenbaar
De grootse productie met overrompelende kostuums en klassiekers als ‘Zou dat nou niet zalig zijn’, ‘Het Spaanse graan’, ‘Kom terug en dans met mij’ en ‘Als ik straks de kerk maar haal’ is vanaf oktober terug in de Nederlandse theaters. De cast bestaat uit: Esmée Dekker als Eliza, Chris Tates als Professor Higgens, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs, Yoran de Bont, Ellen Röhrman, Esther van Boxtel en vele anderen.

Article continues after the ad

Wil je níet missen
Scoor vandaag nog een kaartje voor een voorstelling bij een theater bij jou in de buurt en je hebt de héle zomer iets leuks om naar uit te kijken. 

Kijk hier voor tickets en meer informatie.

Beeld: Still uit video.