Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zomervakantie: 'Droomreis of stedentrip, alles is nog mogelijk'

Nu de winter voorbij is, wordt het tijd om aan de zomervakantie te denken. Onze online hoofdredacteur van vandaag, Anita Witzier, kan maar moeilijk kiezen! Wordt het een droomreis of een uitgebreide stedentrip? Anita: "Heel voorzichtig heb ik na onze mini skivakantie het onderwerp ‘zomervakantie’...

Zomervakantie: 'Droomreis of stedentrip, alles is nog mogelijk'

Nu de winter voorbij is, wordt het tijd om aan de zomervakantie te denken. Onze online hoofdredacteur van vandaag, Anita Witzier, kan maar moeilijk kiezen! Wordt het een droomreis of een uitgebreide stedentrip?

Anita: "Heel voorzichtig heb ik na onze mini skivakantie het onderwerp ‘zomervakantie’ al aangeroerd. ‘Voorzichtig’ want me te ver op voorhand vastleggen vind ik, nou ja… eng. 

Dan zit je er maar aan vast en ik zwabber ook op dit gebied graag van hot naar her. 

Droomreis

Zo zou ik graag eens met de trein van oost naar west Canada reizen, op safari gaan in Afrika of een maand naar Australië. Met de auto op de bonnefooi door Europa is ook heel aantrekkelijk. Maken we daar een wijnreisje van. 

En steden. Heerlijk om al lopen of fietsend zo’n stad ‘eigen’ maken en in kaart brengen. Met behulp van Instagram en een ouderwets stedentripboekje op zoek naar de beste koffie, het mooiste uitzicht en een ‘must see’ museum.

’s Morgens vroeg samen joggen in een park, lunchen met een glas wijn aan een met wit damast gedekte tafel of elleboog aan elleboog in een luidruchtige tapasbar. 

Een stad biedt honderdduizend mogelijkheden. Berlijn, Seattle, New York, Rome, Kopenhagen, Rotterdam…

Maar misschien gaan we deze zomer wel wandelen in de Alpen. Zoals ik al zei, alles is nog mogelijk." 

Beeld: BVLGARI resort Dubai