Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat een droom: Unieke culinaire reis naar Mallorca

Stel je voor; na een korte vlucht land je op het vliegveld van Mallorca. Daar staan Jeeps klaar om jou en je gezelschap te vervoeren naar twee prachtige en intieme villa’s. Van alle gemakken voorzien. Welkom bij Can Gelat. Na een warm welkom met bubbels en amuses waar je smaakpapillen een spronge...

Wat een droom: Unieke culinaire reis naar Mallorca

Stel je voor; na een korte vlucht land je op het vliegveld van Mallorca. Daar staan Jeeps klaar om jou en je gezelschap te vervoeren naar twee prachtige en intieme villa’s. Van alle gemakken voorzien. Welkom bij Can Gelat.

Na een warm welkom met bubbels en amuses waar je smaakpapillen een sprongetje van maken, installeer je je in een van de ruime tweepersoons kamers. De heerlijke ligbedden naast het zwembad lonken.

Can Gelat & Les Patrons Cuisiniers

Maar dat is niet wat Can Gelat bijzonder maakt. Dat is de Chef die in de keuken staat. Een van de leden van Les Patrons Cuisiniers is jouw persoonlijke gastheer deze dagen en hij legt je de komende dagen culinair in de watten.

En dat niet alleen, als je het leuk vindt, kan je meekoken met de Chef in de open keuken, samen naar de Mercat l‘Olivar in Palma en wijnproeven bij Can Axartell. Over vervoer hoef je je niet druk te maken, je wordt overal naartoe gereden.

Natuurlijk staat er een dagje Palma op de planning.

De oude stad met zijn nauwe steegjes, grootse stadsvilla’s, de oudste indrukwekkende Kathedraal, en een bezoek aan het museum van moderne kunst Es Baluard. Je komt ogen tekort.

Als je wilt, staat er in de middagen een tennisleraar, of een fiets/mountainbike- of hikingguide voor je klaar. De villa’s zijn uitgerust met een privé-tennisbaan, bioscoop en pooltafel.

Voor wie erop uit wil trekken is er met 20 golfbanen voldoende keus en wat dacht je van een yoga-sessie in de heerlijke milde buitenlucht? Het belangrijkste: doe wat jij wilt. Als je liever met een fijn boek geniet van het uitzicht bij het zwembad: ook goed.

4 Dagen Culinairy experience:

Op de planning staan de volgende Chefs van Les Patrons Cuisiniers.

  • 7 – 10 april: Martin Kruithof van De Lindenhof**
  • 14 – 17 april: Edwin Vinke van De Kromme Watergang**
  • 6 – 9 oktober: Yuri Wiesen van Restaurant Wiesen*
  • 13 – 16 oktober: Egon van Hoof van restaurant MOS Amsterdam*

Het programma (dat aangepast kan worden naar wens):

Dag 1: Aankomst, transfer naar Can Gelat, welkom, diner bij Mallorcaans restaurant Ca Na Toneta (de chef tafelt gezellig mee).

Dag 2: Yoga (als je wilt). Ontbijten op sterrenniveau met Chef’s breakfast. Dan gaan we met de Chef naar de hoofdstad Palma om boodschappen te doen voor het diner en ontdek je de prachtige binnenstad.

De middag besteed je naar wens. ’s Avond kan je meehelpen met de Mis en Place waarna de Chef een heerlijk diner kookt in de open keuken.

Dag 3: Yoga (als je wilt). Ontbijten op sterrenniveau met Chef’s breakfast. Uitgebreide wijnproeverij bij één van de meest moderne wijnhuizen van het eiland.

Alleen voor de architectuur al een must!

De Chef gaat mee natuurlijk. Na de lunch is het tijd voor ontspanning. ’s Avonds schuif je weer aan voor het laatste diner van de Sterrenchef.

Dag 4: Chef’s breakfast en transfer terug naar het vliegveld.

Can Gelat is ook ‘gewoon’ te boeken, zonder culinaire experience. Of je nu met een groep bent, of met z’n tweetjes, met of zonder kinderen. De Nederlandse gastheer en gastvrouw Wim en Hilly blinken uit in een ontspannen vakantie op maat.

Als je op zoek bent naar een ultieme, exclusieve reis met een groepje vriendinnen of juist wat quality time met je gezin waarbij je alle zorgen uit handen geeft. Dan is Can Gelat een aanrader.

Meer informatie en prijzen.

Beeld: Rinze Vegelien

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in