Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vier romantische tips voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is hét moment om iets speciaals te doen met je geliefde. Vier dit jaar de liefde eens wat uitbundiger! Maak er een dagje van of knijp er lekker een paar dagen samen tussenuit. Hierbij vier romantische tips om jouw Valentijn te verrassen! Romantiek bij de ZuiderburenNiets is zo leuk ...

Vier romantische tips voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is hét moment om iets speciaals te doen met je geliefde. Vier dit jaar de liefde eens wat uitbundiger! Maak er een dagje van of knijp er lekker een paar dagen samen tussenuit. Hierbij vier romantische tips om jouw Valentijn te verrassen!

Romantiek bij de Zuiderburen
Niets is zo leuk als met z’n tweeën een stad ontdekken. Verras je geliefde met een weekendje ontspannen tijdens een romantische stedentrip. Luik heeft een prachtig historisch centrum, gezellige cafés en veel verschillende musea. Op Startpagina vind je nog veel romantische steden.

Liefde is … samen koken!  
Deel je passie tijdens een kookworkshop. Gezellig samen kokkerellen terwijl je ook nog iets leert. En je mag al het heerlijke eten wat jullie hebben bereid natuurlijk ook proeven! Keizer Culinair geeft kookworkshops door het hele land. Er zijn verschillende workshops van de Italiaanse tot Franse keuken. Meer informatie vind je via Startpagina.

My Fair Lady
Voor de echte romantici onder ons is er de beste musical ooit gemaakt: My Fair Lady. Sinds dit najaar is deze schitterende musical weer te zien in het theater. Geniet samen van de klassiekers als 'Zou dat nou niet zalig zijn' en 'Het Spaanse graan'. My Fair Lady is te zien door het hele land, dus kies voor een theater in de buurt of juist in een heel andere stad en boek er een overnachting bij. Een andere musical zien? Via Startpagina vind je ze allemaal!

Onderduiken met je Valentijn
Niemand iets vertellen en gewoon vertrekken: duik een lang weekend onder in het historisch Duitse bergstadje Bad Bentheim. Verblijf in hotel Oelen waar jullie genieten van de Bentheimer Mineraltherme. Volledig ontspannen dankzij de warmte en de werking van het zoute bad. Ook de omgeving is schitterend. Zo kun je er prachtig wandelen en fietsen. Huur fietsen en maak een tocht richting het Klooster van Bardel. Veel romantiek gewenst!

Bekijk alle romantische uitjes en andere tips voor Valentijnsdag hier op Startpagina.