Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stijlicoon Ines de la Fressange komt naar Nederland

Ines, inmiddels 61, is een enorme globetrotter. Zij heeft zich nu als Global Ambassador aan MGallery verbonden, die boetiekhotels hebben in veel grote steden. Zij richten zich met name op vrouwelijke reizigsters en wie beter om die stijlvolle, bereisde vrouw te belichamen dan Ines? Wat een vrouwe...

Stijlicoon Ines de la Fressange komt naar Nederland

Ines, inmiddels 61, is een enorme globetrotter. Zij heeft zich nu als Global Ambassador aan MGallery verbonden, die boetiekhotels hebben in veel grote steden. Zij richten zich met name op vrouwelijke reizigsters en wie beter om die stijlvolle, bereisde vrouw te belichamen dan Ines?

Wat een vrouwelijke reiziger anders maakt dan een mannelijke? Volgens onderzoek waarderen ze andere dingen.

Beide vinden het prettig om herkend te worden en attent personeel wordt ook op waarde geschat, maar vrouwen zijn extra gevoelig voor een cadeautje bij het vertrek (88%), hulp met hun bagage (74%) en een welkomstbriefje (71%).

Ook de toiletartikelen vinden vrouwen belangrijker dan mannen. Bij de MGallery hotels wordt daar extra aandacht aan besteed. INK Hotel in Amsterdam is er zo eentje en daar zal Ines de la Fressange dan ook in maart haar opwachting maken.

We houden je op de hoogte!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in