Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Proost! Op deze plekken slaap je in een wijnvat

Nog op zoek naar een bijzondere slaapplek? Kies dan voor een wijnvat. Zowel in eigen land als in het buitenland zijn er mogelijkheden. Proost! Zo kun je in ons land afreizen naar Stavoren waar je aan de oude haven slaapt in Hotel De Vrouwe van Stavoren. Naast de reguliere kamers beschikt dit hote...

Proost! Op deze plekken slaap je in een wijnvat

Nog op zoek naar een bijzondere slaapplek? Kies dan voor een wijnvat. Zowel in eigen land als in het buitenland zijn er mogelijkheden. Proost!

Zo kun je in ons land afreizen naar Stavoren waar je aan de oude haven slaapt in Hotel De Vrouwe van Stavoren. Naast de reguliere kamers beschikt dit hotel over twaalf originele wijnvaten die zijn omgebouwd tot hotelkamers; acht wijnvaten van 23.000 liter en vier vaten van 15.000 liter. 

LA Times Los Angeles riep het hotel uit tot 'één van de twintig meest bizarre en ongewone bestemmingen (plekken) ter wereld', zo meldt het hotel op zijn website. 

Zó ziet het er van binnen uit

De wijnvaten zijn volgens het hotel 'uiterst sfeervol' ingericht. De wijnvaten van 23.000 liter zijn ingericht met een 'royale' zitkamer die voorzien is van een smart-tv en een bank. De badkamer heeft een hoek-ligbad, een aparte douche, natuurstenen wastafels en een toilet.