Op de Nouveau redactie kregen we een mega-taart bezorgd om de aandacht te vestigen op Villages Nature® Paris. De taart kunnen we niet meer delen (op!), maar dit adresje wel.

Nabij Disneyland en de metropool Parijs is dus Villages Nature Paris, met vijf unieke werelden vol beleving en avontuur. Een totaal concept op het gebied van duurzaam toerisme.

Article continues after the ad

Zo kun je als gast op ontdekkingstocht in de vijf unieke werelden van het vakantiepark: de Aqualagon, BelleVie Farm, Extraordinary Gardens, Forest of Legends en de Lakeside Promenade.

Wellness

Niet alleen voor kinderpret, er is ook serieuze wellness. De Deep Nature® Spa wordt gezien als een tempel van welzijn, waar je op verschillende mogelijkheden dat momentje voor jezelf kunt creëren. 

Door de strakke lijnen en de houten en natuurlijke architectuur past de Deep Nature® Spa perfect in de mineraalgeest van het Aqualagon. 

De spa biedt een warmtepad met een zoutcabine, een Hammam, een sauna en een relax- en ontspanningsruimte. Beleef een uniek moment waarbij de tijd stilstaat, als een teken van eeuwigheid.

Voor de kids

En wist je dat ook kinderen de mogelijkheid hebben kennis kunnen maken met de sauna of schoonheidsbehandelingen? De kleintjes kunnen samen met hun ouders kiezen voor behandelingen die speciaal voor hen zijn ontwikkeld.

Nu we het toch over de kleintjes hebben, Disneyland Paris is ook nog vlak in de buurt! Ideaal voor de herfstvakantie.

Bron: Center Parcs

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in