Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuw: Unieke hotelsuites aan het Amsterdamse water

Wat doe je met brugwachtershuisjes die niet meer gebruikt worden? Je maakt er hotelkamers van! SWEETS hotel kwam met dit briljante idee waardoor je nu overnacht op plaatsen die je misschien wel honderden keren passeerde! 1200 verschillende bruggen verbinden het binnenwater van Amsterdam. Vroeger ...

Nieuw: Unieke hotelsuites aan het Amsterdamse water

Wat doe je met brugwachtershuisjes die niet meer gebruikt worden? Je maakt er hotelkamers van! SWEETS hotel kwam met dit briljante idee waardoor je nu overnacht op plaatsen die je misschien wel honderden keren passeerde!

1200 verschillende bruggen verbinden het binnenwater van Amsterdam. Vroeger ging een brug, op verzoek van passerende schepen, open. De brugwachtershuisjes die beschutting boden aan deze brugwachters hebben echter, in onze moderne tijd, geen functie meer.

Daar bracht Sweets-hotel verandering in. Zij transformeerden 28 brugwachtershuisjes tot suites voor twee personen.

De uitdaging lag in de beperkte ruimte, maar daar is heel innovatief mee omgesprongen. Het resultaat? 28 suites door Amsterdam op werkelijk unieke locaties.

Onze favoriet is de Amstelschutsluis, pál voor Carré. Hier voeren wij al heel wat keren langs in de sloep. bijzonder om daar nu te overnachten!

Ontbijt is niet inclusief, maar met de stad aan je voeten, is dat natuurlijk geen straf.

Op de website van sweetshotel.amsterdam zie je welke 28 huisjes er zijn en hoe je reserveert voor een overnachting op zo'n unieke locatie.

Beeld: Mirjam Bleeker