Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Last minute herfstvakantie-tip: Noordwijk

Trakteer jezelf op een onvergetelijk weekeindje of midweekje uitwaaien in luxe. Noordwijk is al lang geen vissersdorp meer, maar een badplaats met allure. Ook in het najaar! Dit zijn de leukste adressen van welness tot de truffelsoep van je dromen. Waar gaan we loungen en lunchen? In het Breakers...

Last minute herfstvakantie-tip: Noordwijk

Trakteer jezelf op een onvergetelijk weekeindje of midweekje uitwaaien in luxe. Noordwijk is al lang geen vissersdorp meer, maar een badplaats met allure. Ook in het najaar! Dit zijn de leukste adressen van welness tot de truffelsoep van je dromen.

Waar gaan we loungen en lunchen?

In het Breakers Beach House van Grand Hotel Huis ter Duin spot je geregeld BN’ers. Een butler scan je via de QR-code op je smartphone, waardoor je nooit hoeft te wachten op je bestelling. Goede service en sfeer!

Beachclub O wordt het Ibiza van Noordwijk genoemd; het hele jaar door kun je je er in vip-cabanas nestelen. Je waant je in het buitenland.

In de hippe strandtent Bries is het eten heerlijk en de vis vers. Een topadres voor de brunch! Proef zeker ook de signatuurcocktail Silverjet, met tequila en rode peper.

Rond lunchtijd zit je ook goed bij Alexander, voor een truffelsoepje of een zeevruchtenschotel.

Branding is dé club om te zien en gezien te worden. Lekker eten, relaxte bediening, mooi meubilair, het is er allemaal. Op frissere dagen gaat de open haard aan.

In stylish Witsand is een feestje nooit ver weg, je kunt er zelfs trouwen. De nieuwste loungeclubs Tulum Tulum en Koele Costa dompelen je onder in relaxte vibes.

Ben je wel toe aan wat afleiding na zoveel loungen? Verken dan de pittoreske dorpskern van Noordwijk-Binnen of sla een balletje in Golfclub Noordwijk. Je laten pamperen kan in het Azzurro Wellness Centre.

Boetiekhotel of Airbnb?

Geen betere uitvalsbasis dan boetiekhotel Vesper, pal op de dijk. De vrolijk getinte kamers hebben Eames-meubels en hemelse bedden. Bij het ontbijt krijg je prosecco - à volonté - en gratis uitzicht op zee.

Liever meer privacy? Hippe privéhuisjes zijn te huur via Airbnb, zoals Casa Bonita en Witsand Strandhuis, vintage ingericht in hout- en wittinten.

Instant vakantiesfeer gegarandeerd!

Beeld: Breakers Beach House

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in