Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Haal de lekkerste feest-bubbels zelf in de Champagne!

De beste champagnes voor (de) feestdagen? Die haal je lekker zelf op in de Champagnestreek. Maar waar moet je zijn? Wij kregen tips waar je moet zijn om direct de Bruts en Cuvées te testen en en passant dit très bon gebied in Noord-Frankrijk te verkennen op maar 5 uur rijden van Nederland. Het is...

Haal de lekkerste feest-bubbels zelf in de Champagne!

De beste champagnes voor (de) feestdagen? Die haal je lekker zelf op in de Champagnestreek. Maar waar moet je zijn? Wij kregen tips waar je moet zijn om direct de Bruts en Cuvées te testen en en passant dit très bon gebied in Noord-Frankrijk te verkennen op maar 5 uur rijden van Nederland. Het is er nu de perfecte tijd voor!

En route door de Champagnestreek

Een paar dagen door de Champagnestreek toeren heeft fijne voordelen: champagneproeverijen, het grote stuwmeer Lac du Der, Franse dorpjes weg van de Autoroute en slapen in een sublieme boetiekhotels.

Onze favoriet is het makkelijk aan te rijden Reims, maar als je iets dieper de Champagne induikt, liggen daar een paar pareltjes op je te wachten.

Een fijne logeerstad is Chalôns-en-Champagne, een relaxte stad in het hart van de streek. Bekend om het UNESCO-werelderfgoed van de kerk Notre-Dame-en-Vaux, street art, groene tuinen en het waterrijke centrum met grachten waar je de mooiste boottochten maakt.