Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gratis champagne in de Eurostar!

Het is in november 25 jaar geleden dat de Eurostar is gaan rijden tussen Londen en Parijs en dát wordt in stijl gevierd. Zin in een gratis glaasje champagne tijdens een internationale treinreis? Eurostar heeft nu ter ere van het 25-jarige jubileum voor telkens 25 passagiers tijdelijk een champagn...

Gratis champagne in de Eurostar!

Het is in november 25 jaar geleden dat de Eurostar is gaan rijden tussen Londen en Parijs en dát wordt in stijl gevierd.

Zin in een gratis glaasje champagne tijdens een internationale treinreis? Eurostar heeft nu ter ere van het 25-jarige jubileum voor telkens 25 passagiers tijdelijk een champagneknop waar je op kunt drukken om een flûte geserveerd te krijgen.

Het bubbelsmomentje geldt op vrijdagavond op de reizen vanuit Londen naar Parijs, Parijs naar Londen en Londen naar Brussel, Rotterdam en Amsterdam, tot het einde van de maand. En het dient van te voren geboekt te worden via de Eurostar-app.

De Eurostar reed voor het eerst van Londen naar Parijs op 14 november 1994. Het is een populaire manier van reizen geworden, vorig jaar stapten 11 miljoen passagiers in.   

Foto © iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in