Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Good to know: De 10 duurste stranden van 2018

Het hagelwitte zand tussen je tenen, een zacht ligbed en een parasolletje om de ergste hitte te doseren. We zijn dól op het strand. Er is onderzocht op welke stranden je daarvoor het diepst in de buidel moet tasten. Dus juist wél of niet gaan? Hiervoor is gekeken naar een eventuele toegangsprijs ...

Good to know: De 10 duurste stranden van 2018

Het hagelwitte zand tussen je tenen, een zacht ligbed en een parasolletje om de ergste hitte te doseren. We zijn dól op het strand. Er is onderzocht op welke stranden je daarvoor het diepst in de buidel moet tasten. Dus juist wél of niet gaan?

Hiervoor is gekeken naar een eventuele toegangsprijs en de kosten van het huren van een ligstoel en parasol op de meest populaire stranden ter wereld.

Er is ook gekeken naar de aantrekkelijkheid van ‘s werelds meest unieke kustbestemmingen en recente reistrends.

Wat volgens het onderzoek hoort bij een stranddagje zijn: een fles zonnecrème (200ml), een fles water (500ml), een biertje (een flesje van 33cl), lunch (inclusief een drankje en dessert per persoon) en een ijsje.

Totaalprijs

De optelsom van de kosten voor de toegangsprijs, huur van een ligstoel, parasol en bovenstaande items zorgt voor de totaalprijs waar deze top 10 op gebaseerd is. Een glaasje bubbels of een oestertje of zes zitten daar nog niet bij ;-)

  1. Anse Vata, Nouméa, Nieuw- Caledonië: € 78,57
  2. Finale Ligure, Ligurië, Italië: € 76,59
  3. Yonaha Maehama Beach, Okinawa, Japan: € 70,32
  4. Solanas Cagliari, Sardinië, Italië: € 65,46
  5. Waikiki, Hawaii, VS: € 64,85
  6. South Beach, Florida, VS: € 64,23
  7. Main Beach, New York, VS: € 63,60
  8. Plage de Pampelonne, Côte d’Azur, Frankrijk: € 63,45
  9. Manly Beach Sydney, NSW, Australië: € 62,03
  10. Seljesanden, Selje, Noorwegen: € 60,56

Bron onderzoek: Travelbird

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in