In- en uitpakken hoeft niet, het schip brengt je overal heen.

Legends of Cruising

Silversea's World Cruise 2020: Legends of Cruising doet met maximaal 380 passagiers zeven continenten aan onder buitengewoon comfortabele omstandigheden, butlerservice incluis. Het is voor het eerst dat cruise-reizigers binnen één reis over alle zeven continenten zullen lopen en in alle oceanen op de wereld kunnen zwemmen. De wereldreis begint in Fort Lauderdale en eindigt in Amsterdam.

Article continues after the ad

Vanaf 83.500 euro, duurste suite is de Owner's Suite ↑ en kost 310.000 euro, hiervoor is een wachtlijst.

Extraordinary Destinations

Ook Seabourn heeft voor volgend jaar een megacruise in het pakket opgenomen: 146 dagen cruisen. Start in San Franciso en dan gaat het langs bekende cruisebestemmingen, maar ook langs onbekende, zoals Zanzibar, Takoradi, Praslin, Mombasa, Komodo, Hundred Islands, Darwin en Banjul.

Aan boord zijn twee zwembaden en een golfbaan, een penthouse suite heeft een eigen veranda (lees: balkon), aparte slaapkamers en een riante woonkamer.

Vanaf 59.000 euro, duurste hut 128.000 euro  

Grand World Voyage

De Holland-America Line vaart je 2020 in 128 dagen de wereld rond. Start in Fort Lauderdale, dan via de Cariben langs de oostkust van Zuid-Amerika en rond de zuidpunt richting Paaseiland. De cruise doet Singapore, Indonesië en de Seychellen aan, voor je rond Afrika vaart en weer oversteekt naar Florida.

Neptune Suite, vanaf 74.000 euro  

Foto's © Silversea, Seabourn, Holland America Line

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in