Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit zijn de vakantiehuizen van de sterren (+ wat een nachtje in zo'n villa kost)

Sterren houden van luxe. En wij ook. Daarom gaan deze 5 vakantiehuizen gaan op ons lijstje. Van een penthouse in Miami Beach tot aan de luxueuze villa waar Prins Harry en zijn verloofde Meghan verbleven. Je kan deze vakantiehuizen gewoon zelf boeken… Maar daar hangt wel een prijskaartje aan. 1. B...

Dit zijn de vakantiehuizen van de sterren (+ wat een nachtje in zo'n villa kost)

Sterren houden van luxe. En wij ook. Daarom gaan deze 5 vakantiehuizen gaan op ons lijstje. Van een penthouse in Miami Beach tot aan de luxueuze villa waar Prins Harry en zijn verloofde Meghan verbleven. Je kan deze vakantiehuizen gewoon zelf boeken… Maar daar hangt wel een prijskaartje aan.

1. Bougainvillea House Villa - De Bahama’s

De afgelegen Bougainvillea House Villa heeft al een flinke lijst aan miljardairs en Hollywood-sterren, waaronder Penelope Cruz en Javier Bardem, te gast gehad.

Een verblijf van een week in dit 18-persoons Caribische vakantiehuis kost ongeveer € 20.000 per week, tenzij je ook graag het tuinhuisje erbij wilt... Dan komt het totaal op zo’n € 23.000.

  • Aantal gasten: max. 18
  • Prijs: vanaf  € 2.803 per nacht 

2. Pimento Hill - Montego Bay, Jamaica

Vorig jaar overnachtten in maart prins Harry en zijn verloofde Meghan hier nog en bleef ook zijn grootmoeder koningin Elizabeth II hier in 1966 met prins Philip slapen.

De villa zelf werd oorspronkelijk gebouwd in de vijftiger jaren voor de Franse graaf en gravin Jacques en Vera de Sibour. In deze periode stond Jamaica bekend als een enorm glamoureuze vakantiebestemming, wat destijds beroemdheden als John Wayne, Ian Fleming en ook de Kennedy’s naar deze villa aantrok.

  • Aantal gasten: max. 15
  • Prijs: vanaf € 1.360 per nacht

3. Bel Air Mansion - Los Angeles

Dit spectaculaire herenhuis in de ‘City of Angels’ beslaat ongeveer 13.000 vierkante meter en is een enorm populaire uitvalsbasis tijdens de Oscars en de Emmys. Zo hebben onder andere Nicki Minaj en Guy Ritchie zichzelf onlangs getrakteerd op een verblijf.

Er zijn zeven slaapkamers dus je hele entourage kan gezellig mee op vakantie en als je de prijs split, is het misschien nog best te doen.

  • Aantal gasten: max. 14 
  • Prijs: vanaf € 1.712 per nacht 

4. Caleton Villa - Dominicaanse Republiek

De Caleton Villa ligt direct aan een privéstrand en huur je inclusief butler, chef-kok, huishoudelijke hulp en een hovenier. Sterren als Denzel Washington, Jennifer Lopez en Donald Trump gingen je al voor.

  • Aantal gasten: Max. 18
  • Prijs: vanaf  € 1.841 per nacht 

5. Bentley Beach 707 - Miami Beach

Dit stijlvolle appartement in South Beach was ooit de thuisbasis van Kourtney en Khloé Kardashian en kan van jou zijn voor zo’n € 764 per nacht. Dat valt best wel mee toch?

Het letterlijke hoogtepunt van deze penthouse is het dakterras met daarop een bubbelbad, zwembad, zonnedek en een ongelooflijk uitzicht over de oceaan.

  • Aantal gasten: Max. 4
  • Prijs: vanaf € 764 per nacht

Bron: HomeToGo. Beeld: Tripadvisor