Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is de ideale vakantie volgens jouw Chinese horoscoop

Dit is het Jaar van het Varken, volgens de Chinese astrologie. Zoek jouw Chinese teken en kijk welke vakantie goed bij jou past en met wie je het beste kan reizen. Weet je je Chinese horoscoop nog niet? Zoek hieronder je geboortejaar: Geit gedijt in Azië Reizigsters geboren onder het teken van de...

Dit is de ideale vakantie volgens jouw Chinese horoscoop

Dit is het Jaar van het Varken, volgens de Chinese astrologie. Zoek jouw Chinese teken en kijk welke vakantie goed bij jou past en met wie je het beste kan reizen.

Weet je je Chinese horoscoop nog niet? Zoek hieronder je geboortejaar:

Geit gedijt in Azië

Reizigsters geboren onder het teken van de Geit zijn vaak verlegen en gemakkelijk in de omgang. Een groepsreis vind je prima, maar je kan ook goed alleen reizen.

Je introverte karakter past perfect bij Azië. Denk aan Viëtnam of Thailand. Tip: vermijd drukke steden.

Reisgenoten: Konijn, Varken en Paard

Hond zoekt vertrouwde bestemmingen

Is jouw Chinese horoscoop de Hond? Dan reis je graag in klein, vertrouwd gezelschap. Met wie je reist, is belangrijker dan waarheen. Je gaat ook graag naar een plek waar je al eens geweest bent.

Dichtbijgelegen, goed bereisbare bestemmingen zijn ideaal. Spanje, Frankrijk, Italië.

Reisgenoten: Paard en Tijger

Avontuurlijke Aap

Je bent snel van geest en nieuwsgierig. Een bestemming moet uitdagend en interessant zijn. Jij maakt liever een stedentrip dan een strandvakantie.

Je houdt wel van wat reuring. Las Vegas, Cancun of Ibiza zijn je op het lijf geschreven, maar van een weekendje Londen word je ook al heel blij.

Reisgenoten: Draak en Rat

Haan houdt van luxe

Ben je geboren onder het teken van de Haan, dan reis je graag met vrienden. Luxe is belangrijk voor je en je leert graag nieuwe mensen kennen onderweg.

De VS is een aanrader en dan vooral New York, maar je luxehart maakt ook een sprongetje op een bestemming als Dubai, Parijs of Miami.

Reisgenoten: Os en Slang

Bourgondisch Varken

Als varken houd jij ervan om mídden in de natuur te zitten, ver weg van de drukte. Je aardige en gulle karakter zorgen ervoor dat het jouw reisgezelschap aan niets ontbreekt. Je bent een Bourgondiër, dus lekker koken, eten en drinken is een must.

Denk aan landen met een rijke keuken als Italië en Frankrijk, maar ook Japan is een aanrader voor je.

Reisgenoten: Konijn en Geit

Flexibele Rat

Geen georganiseerde reis voor jou Rat, jij regelt het liever zelf. En heel ver vooruit plannen doe je ook liever niet, je gaat op de bonnefooi. Plekken waar je al geweest bent, vermijd je óf er moet iets bijzonders op het programma staan.

Een vakantie in eigen land, vind je helemaal prima, als het maar ergens waar je nog niet geweest bent. Verder is Zuid Afrika een aanrader, te beginnen met Kaapstad. Kroätie, iets dichter bij huis, is ook een avontuurlijke aanrader voor je.

Reisgenoten: Os, Aap en Draak

Huiselijke Os

Je zoekt graag gebieden en plekken op waar je het eerder al naar je zin gehad hebt. Je wil gewoon lekker ontspannen zonder te veel poespas. En dat alles wel graag met je familie. Een georganiseerde reis vind je ook prima.

Spanje, Griekenland en Portugal zijn favoriet, maar je zou ook eens Orlando kunnen overwegen. Daar zijn veel themaparken voor de kinderen.

Reisgenoten: Rat, Slang en Haan

Onverschrokken tijger

Je bent avontuurlijk en competitief. Jij betreedt het liefst onbegaanbare paadjes en bent altijd op zoek naar een goed verhaal voor thuis. Je bent geen planner, liever vertrouw je op je intuïtie.

Steden zijn ideaal voor je, New York en Bankok bijvoorbeeld. Verder houd je van exotische bestemmingen zoals Indonesië, maar ook IJsland mag op je lijstje. Beetje in de buurt: probeer Corsica.

Reisgenoten: Paard, Varken en Hond

Cultuurliefhebbend Konijn/Haas

Je bent dol op kunst en geschiedenis, een vakantie zonder museumbezoek is niet compleet. Ook lekker eten is belangrijk voor je en je wil daar ook best iets aan uitgeven. Alles op je eigen tempo.

Rome, Florence, Bilbao of San Sebastian zijn dé steden voor jou als cultuurliefhebber. Zin in een meer exotische vakantie? Ga dan voor India of Nepal.

Reisgenoten: Varken en Geit

Energieke Draak

Je bent actief en barst van de energie. En je houdt ook wel van wat avontuur. Actieve vakanties vind je heerlijk, canyoning of klimmen bijvoorbeeld, maar van een avontuurlijke wandeling word je ook al heel blij.

Een safari in Kenia is natuurlijk ideaal voor jou, wandelen in Oostenrijk of een huttentocht maken op ski’s doe je ook graag. Op je bucketlist: Mardi Gras in New Orleans en het Carnaval in Venetië.

Reisgenoten: Rat en Aap

Exclusieve Slang

Je bent elegant, bereisd en je houdt van luxe. Het liefst zoek je een nieuwe bestemming op en je betaalt dan ook graag voor een unieke locatie of ervaring. Jij weet van je bestemming van tevoren al alle must-see’s, want je wil niets missen.

Bestemmingen: Wenen, Bilbao, Krakau of exotisch Curaçao en Dubai kunnen jouw goedkeuring wegdragen.

Reisgenoten: Os en Haan

Sociaal Paard

Je houdt van bestemmingen waar veel Reuring en gezelligheid is. Een resort vind jij helemaal prima, als je maar met je vrienden en familie bent.

De Portugese Algarve of een feestbestemming als Ibiza of St. Tropez. Liever in de natuur? Overweeg Ierland eens, daar weten ze ook wel wat gezelligheid is.

Reisgenoten: Tijger en Hond.

Bron: Homeaway.nl Beeld: iStock en Unsplash

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

​​​​​​​