Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Déze items zijn onmisbaar in je bagage voor een weekendje weg

Heerlijk zo’n 48-uurs-break. Je paspoort, telefoon en credit card liggen al klaar. En als je vliegt, dan natuurlijk bij voorkeur met handbagage. Deze items moeten daar in ieder geval in zitten om op alles voorbereid te zijn tijdens je weekendbreak. Stijlvolle sneakers 10.000 stappen, dat is het m...

Déze items zijn onmisbaar in je bagage voor een weekendje weg

Heerlijk zo’n 48-uurs-break. Je paspoort, telefoon en credit card liggen al klaar. En als je vliegt, dan natuurlijk bij voorkeur met handbagage. Deze items moeten daar in ieder geval in zitten om op alles voorbereid te zijn tijdens je weekendbreak.

Stijlvolle sneakers

10.000 stappen, dat is het magische minimum. Maar in een nieuwe of andere stad, loop je altijd meer dan thuis. Lekker slenteren door straatjes, shoppen, even lunchen en weer door naar het park. Dat wordt een kriem op hakken. Maar het oog wil ook wat. Kies daarom voor comfortabele, maar stijlvolle sneakers. Multi-functioneel!

All round jasje

Zorg dat je voldoende ‘laagjes’ meeneemt, zodat je je kan aanpassen aan het weer. Ultieme finishing touch is een een all round jasje. Denk aan een spijkerjas of een leren jackje. Laat zich makkelijk opvouwen en ziet er altijd goed uit. Sterker nog, in veel gevallen: hoe meer geleefd, hoe beter. Onze jasjes hebben inmiddels al heel wat steden gezien.

Zonnebril

Of het nu voor bescherming tegen de zon is, of het afmaken van een stylish look, een zonnebril maakt je outfit helemaal af. Voor een zon-zekere bestemming kies je voor donkere glazen, bij iets minder weer, staat een lichtere, bruin/beige bril weer heel mooi. Hij neemt gelukkig ook niet veel ruimte in beslag. Typisch gevalletje ‘beter mee verlegen dan om verlegen’. 

The cross body

Wilde vroeger niet dood gevonden worden met zo’n schuin over de schouder gedragen tas (vaak van sportief métier). Volgens het huidige modebeeld, is de zogenoemde cross-body helemaal van nu.

Dan natuurlijk wel in stijlvolle uitvoering. Voordeel: je hebt je handen vrij, hij wordt niet zomaar van je arm gestolen en paspoort, telefoon en creditcard passen er in, veel meer heb je niet nodig.

Veel plezier!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Bron: Martine Verhoeven/Carré Couture. Beeld: iStock