Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De 6 fijnste plekken voor een detox-vakantie

Doorgaans zitten zitten wij op vakantie liever aan een wijntje en laten we ons dieet even voor wat het is, maar wat óók kan en echt een vakantietrend is, is een detox-vakantie. Even helemaal weg van alles, tijd voor jezelf en een reset voor je lijf. Op déze 6 plekken kan dat. Goede voornemens voo...

De 6 fijnste plekken voor een detox-vakantie

Doorgaans zitten zitten wij op vakantie liever aan een wijntje en laten we ons dieet even voor wat het is, maar wat óók kan en echt een vakantietrend is, is een detox-vakantie. Even helemaal weg van alles, tijd voor jezelf en een reset voor je lijf. Op déze 6 plekken kan dat.

Goede voornemens voor 2019 ….. wie heeft ze niet? En oe fijn is het je volgende vakantie te combineren met je nieuwe doelen? We vroegen aan Skyscanner op welke plekken je lekker aan je health kunt werken, detoxen en tijd voor jezelf kunt nemen. Doe je voordeel met deze 6 tips!

Tip 1: Sap-detox in Spanje

Wil je in 2019 werken aan je gezondheid? Dan is een sapkuur wat voor jou! Tijdens zo’n kuur wordt je lichaam helemaal gereinigd: een paar dagen lang eet je geen vast voedsel en leef je uitsluitend op vruchten- en groentensapjes.

Een proces dat niet alleen effect heeft op je lichaam, maar ook op je gemoedstoestand: je geest krijgt rust en je bouwt nieuwe energie op.

Je boekt de beste resultaten als je je volledig op je gemak voelt, dus een goede reden om een sapweek te combineren met een ontspannende vakantie. Een fijn adresje hiervoor is MasQi The Energy House in de omgeving van Alicante.