Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bulgarije: ontdek de schatten van de zwarte zee

Toegegeven, in Bulgarije vind je nog tal van gebouwen uit de communistische tijd die pijn doen aan je ogen. Maar ben je eenmaal de drukte van de haven voorbij, in het verkeersvrije centrum, dan proef je de mediterrane sfeer van Varna, de bekendste badstad van Bulgarije. Brede, groene boulevards e...

Bulgarije: ontdek de schatten van de zwarte zee

Toegegeven, in Bulgarije vind je nog tal van gebouwen uit de communistische tijd die pijn doen aan je ogen. Maar ben je eenmaal de drukte van de haven voorbij, in het verkeersvrije centrum, dan proef je de mediterrane sfeer van Varna, de bekendste badstad van Bulgarije.

Brede, groene boulevards en negentiende-eeuwse gebouwen nodigen je uit om neer te strijken bij de fonteinen, de kunstwerken en het uitgestrekte park. Zeker de Sea Garden aan de kust en de majestueuze kathedraal mag je niet missen.

Slapen doe je fantastisch in boutique hotel Hotel Hi en het Grand Hotel London en je kunt hier overal lekker eten voor een prikje. Heerlijke mezze in Oriënt, de klassieke Bulgaarse keuken in Staria Chinar, verse zeevruchten op vrijwel elk terras.