Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Alles over de solden in Antwerpen

Vandaag begint één van onze favoriete periodes van het jaar: de solden in Antwerpen. Welke winkels zijn de moeite waard, waar gaan we stijlvol overnachten, waar zitten de leukste wijnbars in Antwerpen en wat is de beste shoproute? Dat lees je hier. + Trendadvies van onze mode-expert Anita Willema...

Alles over de solden in Antwerpen

Vandaag begint één van onze favoriete periodes van het jaar: de solden in Antwerpen. Welke winkels zijn de moeite waard, waar gaan we stijlvol overnachten, waar zitten de leukste wijnbars in Antwerpen en wat is de beste shoproute? Dat lees je hier.

+ Trendadvies van onze mode-expert Anita Willemars én solden-liefhebber en hoofdredacteur van Nouveau: Claudia Straatmans.

Populaire boetieks in Antwerpen

Step by Step, Garde-Robe Nationale en Essentiel zijn de must-see boetieks van het moment. Speur tussen de mooie merken als Bruuns Bazaar,  Won Hundred,  Alexander Wang, Joseph en Gianni naar dé pareltjes van vorig seizoen. 

Lees hier: Solden in Antwerpen: de leukste boetieks en restaurants van het moment.

Proosten op de solden

Al dat shoppen maakt natuurlijk wel dorstig. Gelukkig struikel je in Antwerpen over hippe wijnbars. Dit zijn onze zes van Antwerpen.

Solden in Antwerpen: In deze (nieuwe) hotels willen we slapen

Genoeg te doen overdag, maar daarvoor heb je ook een gezonde dosis nachtrust nodig. En die kun je bij deze vijf nieuwe (boetiek)hotels opdoen. Pilar en Franq bijvoorbeeld! Lees er meer over in 5 nieuwe plekken om te overnachten in Antwerpen (alleen al daarom zou je gaan).

12 Tips voor de solden van Nouveau-hoofdredacteur Claudia

Hoe vind je dat ene design-item waar je al zo lang naar op zoek bent én hoe voorkom je een miskoop tijdens de uitverkoop der uitverkopen? Claudia geeft 12 onmisbare tips voor de solden in Antwerpen.

Solden: de beste shop-route

De jaarlijkse winteruitverkoop in Antwerpen is een absoluut hoogtepunt en één van onze favoriete stedentrips. Misschien scoor jij wel dat éne designerjurkje dat verscholen hangt in het rek. Langs deze route vind je alle winkels van belang.

Anita Willemars geeft 5 trendtips voor 2019

Heerlijk die uitverkoop met al die mooie kleren die ineens veel goedkoper zijn. Maar pas op! Laat je niet verleiden tot miskopen en zeker niet tot kledingstukken die na dit seizoen echt uit de mode zijn. Ik geef je alvast een voorproefje van de aankomende modetrends in 2019.

Lees Anita's blog

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in