Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5x de voordelen van een campervakantie

Vakantie in een camper is een totaal andere beleving. Woorden die steeds opkomen zijn ultieme vrijheid en flexibiliteit. Je kunt het zo glamping maken zoals jij wilt. Geen wonder dat campers steeds populairder worden. Vijf redenen om eens een campervakantie te proberen. Het vertrekJe draait de vo...

5x de voordelen van een campervakantie

Vakantie in een camper is een totaal andere beleving. Woorden die steeds opkomen zijn ultieme vrijheid en flexibiliteit. Je kunt het zo glamping maken zoals jij wilt. Geen wonder dat campers steeds populairder worden. Vijf redenen om eens een campervakantie te proberen.

  1. Het vertrek
    Je draait de voordeur op slot, stapt in je camper en de vakantie is begonnen. Vertrekken is kwestie van het sleutel in het contact en rijden. Geen gedoe met het bedenken wat je mee moet nemen. In een camper heb je ruimte te over. Tip: neem een paar (vouw)fietsen mee voor leuke tochtjes door de omgeving of om even boodschappen te doen. Een camper huren kan in heel Nederland en hoeft helemaal niet duur te zijn. Op Startpagina vind je een aantal betrouwbare partijen.
  2. De reis
    De maximaal toegestane snelheid van een camper is hoger dan die van een auto met caravan. Goed om te weten als je van plan bent ver weg te gaan. Omdat je hoger zit achter het stuur van een camper dan in een auto, heb je onderweg meer overzicht. Je ziet dus ook meer van het landschap dat je doorkruist. Pak je al die mooie vergezichten toch maar mooi mee van achter het stuur!
  3. Bestemming bereikt?
    Vergeet het onhandige gedoe om de caravan op de juiste plek te krijgen. Met een camper rijd je veel makkelijker achteruit dan met een auto met caravan. Ook kun je op meer plaatsen komen en kies je zelf de voorzieningen. Daarnaast kost een plek voor de camper drie keer niks: veel camperplaatsen zijn gratis of kosten hooguit een paar euro per nacht. Vind hier een overzicht van leuke plekken.
  4. De zon achterna?
    Misschien wel het grootste voordeel van een camper: je bepaalt op elk moment zelf waar je naartoe gaat. Regent het? Op naar een zonnige bestemming! Je bent nergens aan gebonden. Of je er nou een paar dagen tussenuit knijpt of wekenlang rond zwerft door Europa. Er is gewoon geen enkele andere vakantie die zoveel vrijheid geeft.
  5. Het beste van twee werelden
    Met een camper geniet je van het authentieke kampeergevoel én de luxe van een echt bed, een eigen keuken, koelkast en (meestal) je eigen toilet en douche. Dat noemen wij nou glamping. Je bent niet uren bezig om je te installeren. En als je uitgekeken bent, ben je ook zo weer vertrokken. Op naar het volgende avontuur.

Alles weten over campers? Ga naar Startpagina.nl