Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 X dit boek je NU al (om het straks leuk te hebben)

Het voordeel van vroegboeken: Als je er even goed voor gaat zitten, bespaar je zo honderd(en) euro’s op je vliegticktets én je hebt iets om naar uit te kijken. Deze 5 bestemmingen lenen zich perfect om alvast te boeken. 1. Exotisch Azië We zitten nu midden in de periode dat het in de populaire re...

5 X dit boek je NU al (om het straks leuk te hebben)

Het voordeel van vroegboeken: Als je er even goed voor gaat zitten, bespaar je zo honderd(en) euro’s op je vliegticktets én je hebt iets om naar uit te kijken. Deze 5 bestemmingen lenen zich perfect om alvast te boeken.

1. Exotisch Azië

We zitten nu midden in de periode dat het in de populaire reisbestemmingen van Azië goed toeven is. Tussen november en maart/april zijn Sri Lanka, Laos, Thailand en Viëtnam bijvoorbeeld op hun best.

Als je nu plant voor volgend jaar, dan kun je heel veel op je vliegtickets besparen. Geld dat je daarmee bespaart, gebruik je als extra zakgeld, want het leven en eten in die landen is vaak heel voordelig.

Op Startpagina.nl vind je veel informatie en links over vroegboeken.

2. Inspirerende Stedentrip

Plan door het jaar heen een aantal korte citytrips. Dan kun je je altijd ergens op verheugen. En kies dan eens voor een iets minder voor de hand liggende stad. Bilbao, Hamburg, Arles, Singapore en Krakau zijn bijvoorbeeld heel het jaar door leuk om te bezoeken.

Van Cádiz tot Domburg: 10 verrassende stedentrips.

3. Een mooie Bucket-list-reis

Je hebt van die bestemmingen die je altijd al hebt willen bezoeken. De Taj Mahal is in 2019 eindelijk helemaal gerenoveerd en op z’n mooist in jaren. En Petra, in Jordanië, is absoluut indrukwekkend. Of wil je het Noorderlicht graag zien en wandelen op de Chinese Muur?