Het voordeel van vroegboeken: Als je er even goed voor gaat zitten, bespaar je zo honderd(en) euro’s op je vliegticktets én je hebt iets om naar uit te kijken. Deze 5 bestemmingen lenen zich perfect om alvast te boeken.

1. Exotisch Azië

We zitten nu midden in de periode dat het in de populaire reisbestemmingen van Azië goed toeven is. Tussen november en maart/april zijn Sri Lanka, Laos, Thailand en Viëtnam bijvoorbeeld op hun best.

Als je nu plant voor volgend jaar, dan kun je heel veel op je vliegtickets besparen. Geld dat je daarmee bespaart, gebruik je als extra zakgeld, want het leven en eten in die landen is vaak heel voordelig.

Op Startpagina.nl vind je veel informatie en links over vroegboeken.

2. Inspirerende Stedentrip

Plan door het jaar heen een aantal korte citytrips. Dan kun je je altijd ergens op verheugen. En kies dan eens voor een iets minder voor de hand liggende stad. Bilbao, Hamburg, Arles, Singapore en Krakau zijn bijvoorbeeld heel het jaar door leuk om te bezoeken.

Van Cádiz tot Domburg: 10 verrassende stedentrips.

3. Een mooie Bucket-list-reis

Je hebt van die bestemmingen die je altijd al hebt willen bezoeken. De Taj Mahal is in 2019 eindelijk helemaal gerenoveerd en op z’n mooist in jaren. En Petra, in Jordanië, is absoluut indrukwekkend. Of wil je het Noorderlicht graag zien en wandelen op de Chinese Muur?

Neem die sprong in het diepe en boek nu alvast je vliegtickets voor volgend jaar. Een betere stok achter de deur om die droomreis eindelijk te maken, is er niet!   

4. Zon zeker Abu Dhabi

Het is maar 6 uur vliegen en absoluut zonzeker: Abu Dhabi. Als je van luxe houdt, zit je hier goed. Ook een voordeel: er is bijna geen tijdsverschil dus voor een jetlag hoef je niet te vrezen. Meer tijd om te shoppen!

5. Avontuurlijk Amerika en Canada

Rondtrekken in De VS en Canada is de laatste jaren enorm in opkomst. Ga minimaal een week of 5 zodat je ook nog ergens iets langer kan blijven. Bedenk goed wat je allemaal wil zien en stem daar je vliegtickets op af.

Je aankomst en vertrekticket kun je zo al een tijd van tevoren boeken en dat kan aanzienlijk in de kosten schelen. Dan heb je nog tijd zat om precies te bepalen hoe je van A naar B komt.

Last-minute kan natuurlijk ook!

Ben je meer van het last-minute model en ga je liever spontaan op reis? Op Startpagina.nl vind je ook heel veel informatie en links voor een leuke last-minute reis.

Goede reis!

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in