Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

4x jetset last-minutes naar luxe vakantiebestemmingen

Zit jij over twee weken naast George Clooney een kopje koffie te drinken aan het Comomeer? Het zou zomaar kunnen met een voordelige last minute. Vier last minute toppers op een rij! Laat je onderdompelen in de luxe en schoonheid van de vakantiebestemmingen van de jetset. 1. Saint-Tropez: als een ...

4x jetset last-minutes naar luxe vakantiebestemmingen

Zit jij over twee weken naast George Clooney een kopje koffie te drinken aan het Comomeer? Het zou zomaar kunnen met een voordelige last minute. Vier last minute toppers op een rij!

Laat je onderdompelen in de luxe en schoonheid van de vakantiebestemmingen van de jetset.

1. Saint-Tropez: als een filmdecor

De plek waar zowel James Bond als Louis de Funes zich als een vis in het water voelen, moet wel bijzonder zijn. En dat is Saint-Tropez aan de Middellandse Zee!

Je vindt er de duurste warenhuizen ter wereld, maar ook eenvoudige Franse cafeetjes waar je geniet van een lekker croissantje. Vertrek vanaf de citadel in de stad voor een wandeling langs de schitterende kust of vergaap je aan de onbetaalbare luxe jachten in de haven.

Aan de côte d'Azur kun je letterlijk alle kanten op. De beste last minutes naar Saint-Tropez vind je via Startpagina.

2. Santorini: klein, maar oh zo fijn

Dit kleine Griekse eiland is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder wereldsterren. Je kunt er zomaar John Travolta tegen het lijf lopen. Het is een eiland als een ansichtkaart, dat valt niet te ontkennen.

Waarom die beroemdheden er nou zo graag komen? Wij weten het wel. Het schijnt namelijk dat je op Santorini de allermooiste zonsondergangen ter wereld meemaakt.

Dat alleen lijkt ons al reden genoeg een last minute naar deze Griekse parel te boeken.

3. Lago di Como: weelderige historische luxe

Hou je meer van Clooney dan van Travolta? Dan moet je het iets oostelijker zoeken aan het Comomeer in Noord-Italië. Daar bezit deze filmster de oogverblindende ‘Villa Oleandra’. Het Comomeer is bij toeristen iets minder in trek dan het nabij gelegen Lago Maggiore, maar minstens zo mooi.

Een prachtige erfenis uit het verleden zijn de Romeinse thermen van de stad Como. Bezoek vooral ook de watervallen van Domaso, het ravijn van Bellano en het kleine groene eiland Comacina in het Comomeer.

Hier is de Romeinse tijd letterlijk tastbaar, door de vele archeologische opgravingen.

4. Ibiza: hotspots te over

Als hotspot voor de celebs mag Ibiza natuurlijk niet ontbreken. Party-eiland nummer één trekt iedere zomer duizenden toeristen die even lekker uit hun dak willen gaan. Maar Ibiza is veelzijdiger dan je denkt!

Wist je bijvoorbeeld dat het ei van Columbus er te vinden is? Ook Ibiza-stad is een genot. Lopend door de pittoreske steegjes vind je het ene na het andere mooie stukje van deze betoverende stad.

De beste Ibiza experience ervaar je door te verblijven in één van de vele privé-villa’s met zwembad. En dit hoeft helemaal niet zo duur te zijn.

Zin gekregen in een luxe last minute? Op Startpagina.nl vind je de beste deals op een rij.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in