Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

10 originele bestemmingen waar je in 2019 heen wilt

Shoppen in schitterend Kopenhagen, een verkwikkende fitcation of een dag dobberen in de spa met een theatershow toe? Het wordt hoe dan ook inpakken, want dit zijn de droombestemmingen voor 2019! 1. Engelse kust De Engelse kust is klaar om ontdekt te worden. Bijvoorbeeld via England’s Great Walkin...

10 originele bestemmingen waar je in 2019 heen wilt

Shoppen in schitterend Kopenhagen, een verkwikkende fitcation of een dag dobberen in de spa met een theatershow toe? Het wordt hoe dan ook inpakken, want dit zijn de droombestemmingen voor 2019!

1. Engelse kust

De Engelse kust is klaar om ontdekt te worden. Bijvoorbeeld via England’s Great Walking Trails, zeven geselecteerde wondermooie wandeltrektochten. Met genoeg stops voor een pint in de lokale pubs. discoverenglandswalkingtrails.com

2. Dichtbij huis

Het hoeft natuurlijk allemaal niet zo ver weg, dichtbij huis is ook fijn. Reistrend-watcher Tessa aan de Stegge: ‘Het was noodgedwongen populair tijdens de crisis, maar nu is de staycation oprecht hip. In eigen land is zoveel moois te zien. 

Lees ook: De Wadden-special: De fijnste hotspots en mooiste plekjes per eiland.

3 Fitcation

De fitcation is booming. Van oldskool wandel- en fietsvakanties tot schaatsvakanties in Zweden en yoga- en surf-retreats in Marokko of op Bali: we willen actief bezig zijn met ons lijf. 

4. Baltische staten

De Baltische staten zijn nog niet helemaal overspoeld met toeristen en daardoor spannend om te ontdekken. De geschiedenis druipt van de gevels in de hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius.