Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Reisaanbieding: Malta & Gozo

Malta & Gozo zijn top-bestemmingen met betoverende natuur en cultuur. Harmke Kraak ontdekte dat je er ook nog geweldig kunt kuren...  Onder Sicilië, in de Middellandse Zee, ligt ministaat Malta. Malta bestaat uit drie eilanden: Malta zelf, het ongerepte Gozo en het piepkleine, vrijwel onbewoonde ...

Reisaanbieding: Malta & Gozo

Malta & Gozo zijn top-bestemmingen met betoverende natuur en cultuur. Harmke Kraak ontdekte dat je er ook nog geweldig kunt kuren... 

Onder Sicilië, in de Middellandse Zee, ligt ministaat Malta. Malta bestaat uit drie eilanden: Malta zelf, het ongerepte Gozo en het piepkleine, vrijwel onbewoonde Comino. Op Gozo blijf ik drie dagen en ik sluit af met twee dagen Malta.

Vijfsterren-vakantie
Gozo is prachtig groen; hoe groen, zie je pas echt goed vanaf de hooggelegen citadel in hoofdstad Victoria, midden op dit kleine eiland. Het uitzicht vanaf de citadel reikt tot aan de ruige rotskust. Victoria dankt zijn naam aan de Britse Queen Victoria. Malta is dan ook een voormalige Britse kolonie. De taal daarentegen is een onnavolgbare mix van Italiaans, Spaans, Frans en Arabisch.
Maar ik ben niet alleen op Gozo voor het overweldigende groen. Ik wil er ook een paar dagen kuren bij Kempinski Hotel San Lawrenz. Dit vijfsterrenhotel met spa & ayurveda center ligt verscholen tussen de palmbomen, in de buurt van Gozo’s westkust.

Het grote genieten
In de ruime lobby wacht me een welkome ontvangst en in mijn riante suite staat vers fruit klaar en zelfs chocoladecake. Kijk, hier hebben ze verstand van de combinatie gezond eten en genieten. En genieten doe ik zeker. Van de Maltezer wijn bijvoorbeeld die bij het diner op tafel komt. Op Malta wordt al meer dan drie­duizend jaar wijn gemaakt. Het zonnige klimaat leent zich er uitstekend voor.

Lees het volledige reisverslag en alle leuke adresjes op Malta & Gozo in de nieuwe Nouveau!

Nouveau Reisaanbieding

Ook genieten op Gozo? Speciaal voor Nouveau-lezers heeft Puur en Kuur dit heerlijke pakket samengesteld voor een 5-daagse spa break in Kempinski San Lawrenz, Malta-Gozo.

Dit arrangement is inclusief:

  • 4 overnachtingen in een standaardkamer
  • 4x ontbijtbuffet
  • 1x zout- of honingscrub (30 minuten)
  • 1x lichaamspakking (60 minuten)
  • 1x relaxing facial (60 minuten) en rugmassage (15 minuten)
  • gratis klassieke massage van 60 minuten
  • gratis deelname aan de yoga-groepslessen (5x per week)
  • gratis gebruik van de shuttleservice naar Victoria en andere plaatsen op Gozo
  • gratis kamerupgrade indien beschikbaar op moment van boeken.

Exclusief:

  • retourvluchten naar Malta
  • retourtransfer luchthaven Malta-hotel en v.v.
  • retour ferry Malta-Gozo
  • reis- en annuleringsverzekering
  • boekingskosten en calamiteitenfonds

Prijs:

Vanaf € 699 per persoon in een gedeelde kamer.
De Nouveau-lezers kunnen boeken via Puur en Kuur, info@puurenkuur.nl of 020-5730350. Vermeld bij het boeken de kortingscode: PKNM17.
(Kamerupgrade indien beschikbaar).

Kempinski’s Spa & Ayurveda Center op Gozo
Kempinski Hotel San Lawrenz op het eilandje Gozo biedt de unieke combinatie van ayurveda en een hamam. Ayurveda is de meer dan vijfduizend jaar oude holistische geneeskunst uit India op basis van kruiden en olie. Het Kempinski geeft een scala aan ayurvedische behandelingen, zoals een Herbal Soothe-kruidenwrap, Rejuvenation Therapy en een Skin-Care-programma. Dan zijn er de seizoensgebonden spabehandelingen, zoals de Summer Bliss Balancing-massage en de Autumn Drape Wrap-body treatment. In de hamam zijn er allerlei heerlijke scrubs. Er is een stoomcabine, jacuzzi, hamambad, binnenbad, buitenzwembad en relaxruimte. Verder is er een heel aanbod aan yoga-, pilates en (aqua-)aerobicslessen. De arts van het Spa & Ayurveda Center staat in nauw contact met de keuken van het hotel, zodat dieetadviezen direct door de chef kunnen worden uitgevoerd. Tailor-made, daar draait het om bij Kempinski Hotel San Lawrenz.