Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Luxe op vakantie: hier vind je rust, wellness en activiteiten voor alle leeftijden

Luxe op vakantie: hier vind je rust, wellness en activiteiten voor alle leeftijden

Francoise (44) en haar gezin kiezen al vijftien jaar voor luxe op vakantie. De bestemming is daarbij praktisch bijzaak. 

Francoise: "Toen ik jaren geleden na de geboorte van ons eerste kind, aan mijn huisarts vertelde dat ik me moeilijk kon ontspannen, gaf hij een tip: vlieg naar de zon en boek een resort waar alles je uit handen wordt genomen. We kwamen uit bij de ROBINSON-resorts van TUI. Inmiddels zijn we vijftien jaar en drie kinderen verder, maar nog steeds kiezen we hier twee keer per jaar voor." 

Sport & wellness

"Of we nu in Marokko, Spanje, Griekenland of Oostenrijk zijn, door het concept maakt het niet uit waar we zitten. Want terwijl onze zoon uren op het voetbalveld of de tennisbaan staat en onze dochter niet weg te slaan is uit de ROBY Club van  het resort, nemen wij een massage. Of we duiken de sauna in en gaan voor een beautybehandeling. Willen we wat meer beweging? Dan doen we mee aan de georganiseerde golfclinics, zeillessen of fietstochten." 

Dichter tot elkaar

"Tijdens de vakanties komen mijn partner en ik weer dichter tot elkaar - niet zo gek als je kinderen vermaakt worden door het animatieteam. We liggen heerlijk aan het zwembad of het strand, of eten bij het restaurant waar alleen volwassenen mogen komen. Bovendien leggen we zo moeiteloos contact met nieuwe vakantievrienden en zitten we op het terras aan zee zonder dat we ons zorgen hoeven maken om de kinderen." 

Waanzinnige vuurwerkshow

"De vuurwerkshow en het strandfeest op Kos zal ik nooit vergeten. Met een waanzinnig diner, chocoladefontein, ijstaarten en de lekkerste cocktails. We zaten met onze tenen in het zand te genieten van al het moois om ons heen. Het was ook zo'n mooi gezicht, iedereen was in het wit gekleed." 

Vriendengroep

"We hebben aan onze vakanties een mooie vriendengroep overgehouden en ook met het Nederlandse personeel hebben we goed contact. Zo goed zelfs, dat ik ze voor de vakantie app met de vraag of ze er dit jaar weer zijn. Door steeds een herkenbaar gezicht te zien, krijg je het gevoel van thuiskomen. En juist dat is voor ons vakantie." 

ROBINSON: unieke familievakanties

Wat mag je verwachten bij ROBINSON van TUI? Heerlijke wellness, culinaire hoogstandjes en knutsel-, outdoor- en (water)sportactiviteiten voor jong en oud. 's Avonds kun je genieten van sfeervolle thema-avonden of lekker achterover leunen bij het zwembad of de open haard. De 26 resorts zijn verdeeld over 12 verschillende landen, zowel zon- als winterbestemmingen. 

Nouveau-aanbieding

Zelf een luxe vakantie bij ROBINSON beleven? Profiteer nu van een unieke Nouveau aanbieding: een 8-daags arrangement in ROBINSON Club Quinta Da Ria op basis van all-inclusive, vanaf €699,- per persoon. Kijk hier voor meer informatie.