Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: 9 restaurants waar je alleen al voor het interieur heen wil

Naar sommige restaurants wil je allen al om de entourage. Wij vroegen Iris Kranenburg van Horecavakblad Entree (expert op het gebied van de interieurtrends in de horeca) welke restaurants écht in het oog springen. In willekeurige volgorde: 1. Cecconi’s Amsterdam Een restaurant mét goede bar, inte...

Zien: 9 restaurants waar je alleen al voor het interieur heen wil

Naar sommige restaurants wil je allen al om de entourage. Wij vroegen Iris Kranenburg van Horecavakblad Entree (expert op het gebied van de interieurtrends in de horeca) welke restaurants écht in het oog springen.

In willekeurige volgorde:

1. Cecconi’s Amsterdam

Een restaurant mét goede bar, internationale allure en een echte wow-factor. Hier wil je gezien worden! Je vindt het op de begane grond van het Soho House.

cecconisamsterdam.com/nl

2. Orangerie De Pol in Doetinchem

Fine dining in een bijzondere kas. Hier wordt gekookt op hoog niveau en met veel lokale producten. Fantastische ambiance in de Achterhoek.

orangeriedepol.nl

3. Bodon, Amsterdam

Bombastisch én kosmopolitisch. Dat is het design van Bodon in Amsterdam. Een prachtig interieur, dat niet voor niets in 2017 de prijs Best Restaurant Design won, onderdeel van de Entree Awards. 

www.bodonlagrandebrasserie.com

4. ’t Goude Hooft, den Haag

Wie kent het niet? 't Goude Hooft in Den Haag. Het restaurant onderging een grote transformatie en het design is nu helemaal up-to-date!

Opvallend interieur-element: de lampen aan het plafond door de hele ruimte én de stellages van led-verlichting met vierkante elementen bij de bar, gemaakt door dEP.

www.tgoudehooft.nl

5. Restaurant Héroine, Rotterdam

Fantástisch eten in het oude Industriegebouw in Rotterdam. Denk aan hoge plafonds, industriële sfeer, met comfortabele stoelen en banken. Een mooi contrast!

restaurantheroine.nl

6. Thomas in Eindhoven

Winnaar van de Best Restyling Entree Awards 2018 en dat is niet voor niets! Dit restaurant, annex cocktailbar, annex club is een feest voor al je zintuigen. En je kan er voor een koffietje binnen lopen of een high tea, high wine of fine dining. Gaat dat zien!



thomaseindhoven.nl

7. The Lobby Fizeaustraat, Amsterdam

Diep in Amsterdam-Oost, op een locatie die je niet snel zou verwachten, vind je dit restaurant met prachtig design. En ook heel erg fijn: er is flink geïnvesteerd in de akoestiek. Ook als het vol zit, heb je hier een topavond zonder dat je de volgende dag schor bent :)

www.thelobby.nl

8. The Commons Maastricht

Hier wil je heen! Het hippe én kleurrijke restaurant van The Student Hotel in Maastricht is een echte lust voor het oog. 

www.thecommonsrestaurant.com/maastricht/

9. Zomertip: Harbour Club Amsterdam-Oost

Om je ogen uit te kijken. Dat is het restaurant van The Harbour Club in Amsterdam-Oost, dat onlangs een restyling onderging.

Ook fijn: het heerlijke zomerse terras! Dat belooft wat aankomende zomer.

theharbourclub.com/amsterdam-oost

Fotocredits 't Goude Hooft: Victor van Leeuwen. Met dank aan Iris Kranenburg van horecavakblad Entree.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in