Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win een diner voor vier!

Niets zo verrukkelijk op een zomeravond als een koel glas Riesling. En de komende weken wordt het wel heel gemakkelijk om van de 'Koning der Wijnen' te genieten. Superlatieven schieten al snel tekort als liefhebbers het over Riesling hebben, een van de beste witte druivensoorten. Zeker nu de zome...

Win een diner voor vier!

Niets zo verrukkelijk op een zomeravond als een koel glas Riesling. En de komende weken wordt het wel heel gemakkelijk om van de 'Koning der Wijnen' te genieten.

Superlatieven schieten al snel tekort als liefhebbers het over Riesling hebben, een van de beste witte druivensoorten. Zeker nu de zomer in aantocht is, genieten we weer volop van de altijd verrassende witte wijn. Riesling is de absolute topper van de Duitse wijncultuurDe wijn kan zowel licht, droog en elegant zijn als geurig en zoet. 



Het zijn weer RieslingWeeks!

Tijdens de RieslingWeeks, van vrijdag 31 mei t/m zondag 16 juni, die voor de negende keer worden gehouden, is er volop gelegenheid om te genieten van deze prachtige, veelzijdige wijn. Samen met het Informatiebureau voor Duitse Wijn brengen restaurateurs en wijnhandelaren Riesling onder de aandacht.

In deelnemende restaurants wordt bijvoorbeeld een fantastisch 3-gangen menu inclusief Duits wijnarrangement aangeboden voor € 45 (in sterrenzaken + € 10,00 per ster). Benieuwd wat uw favoriete chef-kok en sommelier voor u bedacht hebben? Neem alvast een kijkje in hun persoonlijke Rieslingmenu en reserveer bijtijds, want vol = vol.



Haal de Koning in huis

Ook wijnwinkels vieren trouwens volop RieslingWeeks, met speciale acties met Duitse wijn om thuis van te genieten. In veel winkels zijn speciale wijnproeverijen en wordt extra voordeel gegeven op zorgvuldig samengestelde proefpakketten met Duitse Rieslings. Dit zijn de deelnemende wijnwinkels.



Win

Nouveau mag 4 x een diner voor 4 personen t.w.v. € 180,- (4 x €  45,-) weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ga jij straks heerlijk uiteten. 

Deze winactie is gesloten!



Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in