Genieten van de prachtige Rotterdamse skyline mét een drankje in de hand? Dat kan deze zomer op de Euromast. De uitkijktoren in de Maasstad komt samen met Sit&Joy met een nieuw concept: de hoogste pop-up rooftopbar van Nederland.

Het platform van de Euromast op meer dan 100 meter hoogte is aangekleed met zitzakken van Sit&Joy en er staat een goed gevulde bar.

Article continues after the ad

Waan je even in een andere wereld en beleef samen met jouw liefde, vrienden en/of familie de zomerdagen op meer dan 100 meter hoogte, of kom na je werk met collega’s naar de Euromast en ruil het terras in voor de rooftop bar.

Happy hour

De rooftop bar is geopend van 5 juli t/m 25 augustus tussen 12:00 en 21:30 uur. Tussen 17:00 en 19:00uur is het happy hour. Let op, de openingstijden zijn onder voorbehoud van weersomstandigheden. 

Goed om te weten, je betaalt € 7,50 toegang en daarvoor kun je de Euromast op tot 185 meter hoogte (inclusief een ritje met de Euroscoop) en ontvang je twee consumptiebonnen.

Beeld: Facebook Euromast

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in