Hotel De L’Europe in Amsterdam gaat zijn interieur aanpassen. De aftrap is voor het nieuwe terras: Marie sur L’Eau. 

De komende tijd staat in het teken van design-veranderingen in het interieur van het vijfsterrenhotel De L’Europe in de hoofdstad. Het hotel is hiervoor een samenwerking aangegaan met Nicemakers, een Amsterdams interieurdesignstudio met projecten in binnen- en buitenland variërend van (boetiek-)hotels tot high-end residenties, zo meldt missethoreca.nl.

Article continues after the ad

Redesign

Het redesign omvat aanpassingen van kamers, suites en privéruimtes tot grote en kleinere aanpassingen in de restaurants. In het hotel vind je de volgende restaurants: sterrenrestaurant Bord’Eau (Bas van Kranen), het met een Bib Gourmand bekroonde Hoofdstad Brasserie, de luxe lobbylounge Promenade en Freddy’s Bar.

Tijdens de verbouwingen blijft het hotel gewoon open. 

Frisse, moderne en elegante uitstraling

Het nieuwe design belooft een frisse, moderne en elegante uitstraling te geven aan het hotel dat zich kenmerkt door een klassiek karakter. "Een hotel waar de rijke historie van Amsterdam duidelijk zichtbaar is en waar designelementen het decor versterken."

De laatste aanpassingen aan het 111 kamers tellende hotel zijn in 2011 gedaan onder leiding van architect Cees Dam.

Marie sur L’Eau

Het terras heeft onlangs al een redesign ondergaan. Het hotel opent binnenkort officieel Brasserie sur L’Eau met het terras Marie sur L’Eau.

Icoon

"De L’Europe Amsterdam is een icoon in de stad met alle potentie om verder te groeien tot de plek waar zowel de lokale als internationale gemeenschap zich thuis voelt en kan genieten van het beste dat Amsterdam te bieden heeft," aldus Edward Leenders die sinds mei 2018 aan het roer staat van Heinekens Hotel De L’Europe.

Het hotel heeft creative agency …,staat in de arm genomen voor de positionering en de huisstijl. 

Bron: missethoreca.nl
Beeld: De L’Europe Amsterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in