Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Op naar Terneuzen: eerste Zusje-restaurant voor Zeeland

Goed nieuws voor de liefhebbers van tapas: in mei opent het eerste Zusje-restaurant in Zeeland. De Zeeuwse primeur is voor Terneuzen.  Bij restaurantketen ’t Zusje eet je voor een vast bedrag (€ 29,80) onbeperkt kleine (tapas)gerechten. Drankjes zijn niet bij deze prijs inbegrepen. Er zijn 'zusje...

Op naar Terneuzen: eerste Zusje-restaurant voor Zeeland

Goed nieuws voor de liefhebbers van tapas: in mei opent het eerste Zusje-restaurant in Zeeland. De Zeeuwse primeur is voor Terneuzen. 

Bij restaurantketen ’t Zusje eet je voor een vast bedrag (€ 29,80) onbeperkt kleine (tapas)gerechten. Drankjes zijn niet bij deze prijs inbegrepen. Er zijn 'zusjes' in onder meer Scheveningen (Kurhaus), Deventer, Doetinchem, Breda, Zaltbommel, Uden, Utrecht, Vlijmen, Raamsdonksveer, Apeldoorn, Bergen op Zoom en Nijmegen. De plaatsen Woerden, Ede en Rotterdam zijn recent aan de keten toegevoegd, zo meldt Misset Horeca

Privéruimte

De deuren van ’t Zusje Terneuzen gaan op 10 mei open. Het restaurant is gevestigd in het voormalige postkantoor op de kop van de Nieuwstraat. In de zaak komt ook een privéruimte voor 20 gasten en een tafel voor twee in de voormalige telefooncel van het pand. ’t Zusje Terneuzen is landelijk het 25ste restaurant van de keten.

Rekening verscheuren

Net als bij alle andere nieuwe restaurants verscheurt ook 't Zusje Terneuzen de eerste maand de rekening van elke tiende tafel. Het aantal personen van het gezelschap is hierbij niet van belang.