Onder de noemer 'wees lief voor je lichaam en goed voor je geest', bezoek 1001-nacht spa Thermen Berendonck. Bij deze gloednieuwe spa is het heerlijk toeven met je vriendinnen, je zus of partner. Nét alsof jullie in India zijn! Genieten geblazen. 

Het wellnesscomplex Thermen Berendonck is jouw 1001-droom die uitkomt... 

Article continues after the ad

India in eigen land 

Twee woorden: groots genieten. Beleef de magische kleuren, geuren en klanken van India. Op deze unieke plek, in de regio Wijchen-Nijmegen, droom je weg in de wonderlijke wereld van duizend-en-een-nacht.

Sprookjesachtig Thermen Berendonck spreekt tot de verbeelding, het lijkt alsof je even in India bent. Zelfs de corridor van de Taj Mahal is nagebouwd. Verder vind je er twee restaurants, dertien sauna’s, drie stoombaden en vijftig zogenaamde belevenissen per dag (denk aan: opgietingen en verwenrituelen van wereldniveau).

Er is zelfs een swim-up bar ín het zwembad, zodat je niet eens het water uit hoeft om een drankje te bestellen. Relax to the max is het credo! 

Beeld: Instagram, Thermen Berendonck 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in