Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Last-minute hotspot: Waterfront Chill & Groove 2018

Als we de drukte van de stad even willen ontvluchten en toch willen genieten van een relaxte en luxe setting, gaan we op een holletje naar Het Bosch @ The Waterfront, vlák tegen Amstelveen. En daar hebben ze toevallig morgen en overmorgen een enorm leuk culinair muziekevenement. In de agenda! Op ...

Last-minute hotspot: Waterfront Chill & Groove 2018

Als we de drukte van de stad even willen ontvluchten en toch willen genieten van een relaxte en luxe setting, gaan we op een holletje naar Het Bosch @ The Waterfront, vlák tegen Amstelveen. En daar hebben ze toevallig morgen en overmorgen een enorm leuk culinair muziekevenement. In de agenda!

Op 20 en 21 juli 2018 wordt de prachtige en unieke locatie van Het Bosch in Amsterdam omgetoverd tot een ware beach-locatie.

Topchefs koken tijdens het evenement in de grote buitenkeuken een fenomenaal 5-gangen “Swinging Menu”.

Dit jaar met onder andere:

  • Julius Jaspers (het BBQ-fenomeen)
  • Ferry van Houten (Het Bosch Waterfront Kitchen)
  • Ron Blaauw (Ron Gastrobar)
  • Michiel Deenik (Visaandeschelde & the Roastroom)

Amuse

Elke chef bereidt een ‘amuse bouche’ om de smaakpapillen alvast wakker te schudden en vervolgens koken ze samen een onvergetelijk 5-gangenmenu.

Bij verschillende bars kun je terecht voor diverse champagnes, mooie gin-tonics en een wijnbar. Diverse DJ's en artiesten zorgen voor de goede sfeer. Een klein beetje vakantie in eigen land.

Aangezien het heerlijk weer blijft, kunnen wij weinig leukers bedenken dan fantastisch eten en drinken in de zon met een leuk muziekje op de achtergrond.

Voor meer informatie en het bestellen van tickets: www.hetbosch.com/tickets

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in