Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jonnie en Thérèse Boer openen een Brass Boer 'thuis' in Zwolle

Jonnie en Thérèse Boer openen een nieuw restaurant in Zwolle, genaamd Brass Boer Thuis. De eigenaren van De Librije hadden al een brasserie geopend op Bonaire, maar gaan dit nu ook 'thuis' doen. In de nieuwe brasserie is de hoofdrol weggelegd voor vlees. Zo komen er grote houtgrills in de keuken....

Jonnie en Thérèse Boer openen een Brass Boer 'thuis' in Zwolle

Jonnie en Thérèse Boer openen een nieuw restaurant in Zwolle, genaamd Brass Boer Thuis. De eigenaren van De Librije hadden al een brasserie geopend op Bonaire, maar gaan dit nu ook 'thuis' doen.

In de nieuwe brasserie is de hoofdrol weggelegd voor vlees. Zo komen er grote houtgrills in de keuken. Ook worden er zelf worsten gemaakt. "Daar ben ik nu al mee aan het experimenteren bij De Librije," zo vertelde Jonnie Boer eerder aan dagblad De Stentor.

Op de menukaart vind je gerechten van rond de 15 euro en een driegangenmenu voor 37 euro.

Bedrijfsleider

Jonnie en Térèse gaan zelf niet in de nieuwe brasserie aan de slag. Jan Willem Berendsen, die nu bedrijfsleider is in Brass Boer op Bonaire, verruilt het eiland voor Zwolle. De chef-kok van Brass Boer, Joris Bruurs, komt met hem mee.

Lees ook: Jonnie en Thérèse van De Librije over hoe zij elkaar blijven boeien

'Proefdraaien'

De brasserie is te vinden op de Nieuwe Markt 21 in Zwolle. Brass Boer Thuis opent op 3 mei officieel haar deuren. Voorafgaand aan de opening wordt er van 29 april tot en met 2 mei 'proefgedraaid' voor een select gezelschap.