Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hotspot 15 - 18 juni: Sterrenfestival bij Parc Broekhuizen

Als het al niet om de locatie is - die werkelijk oogverblindend is - dan wel voor de culinaire crême de la crême die van 15 tot en met 18 juni achter de stoof staat bij parc Broekhuizen. Maar liefst 23 sterrenchefs, samen goed voor 31 (!) Michelinsterren koken de pannen van het dak tijdens Dinner...

Hotspot 15 - 18 juni: Sterrenfestival bij Parc Broekhuizen

Als het al niet om de locatie is - die werkelijk oogverblindend is - dan wel voor de culinaire crême de la crême die van 15 tot en met 18 juni achter de stoof staat bij parc Broekhuizen. Maar liefst 23 sterrenchefs, samen goed voor 31 (!) Michelinsterren koken de pannen van het dak tijdens Dinner at the Parc 2018.

We weten bijna niet waar te beginnen. Nou, misschien gewoon bij het apéritief. Billecart & Salmon trapt elke dag met een prachtig glas brut champagne een culinaire belevenis af die zijn gelijke niet kent.

Jacob Jan Boerma *** is signature chef bij Voltaire in Parc Broekhuizen en voert een lijst sterrenchefs aan die je nog nooit samen hebt zien koken. Een paar namen: 

Jannis Brevet van Inter Scaldes, die dit jaar (eindelijk) zijn derde Michelinster binnen harkte, Sidney Schutte ** van Librije's Zusje, Eric van Loo ** van Parkheuvel, Richard van Oostenbrugge van het fonkelnieuwe 212 (maar daarvoor Bord'eau) om er maar een paar te noemen.

En dan hebben we het nog niet eens over de buitenlandse gasten gehad.

Neem maar van ons aan dat het een onvergetelijke avond voor je smaakpapillen wordt. De enige uitdaging is kiezen op welke avond je gaat: 

15 juni: O Canada. De beste chefs van Canada koken voor je waaronder Joël Watanabe (uitgeroepen tot Canada's chef van het jaar 2017), maar ook een paar andere toppers uit Montreal en Vancouver. 

16 juni: The Parisian Touch. Team Voltaire slaat de handen ineen met Pascal Barbot van L’Astrance*** uit Parijs (#46 World's 50 Best Restaurants). In Parijs heeft hij een wachtlijst van een halfjaar, maar daar hoef jij dus niet op te wachten!

17 juni: Friends at the Parc. Topchefs uit Portugal, Barcelona, Duitsland, New York en Madrid zorgen voor een internationaal smaakfestijn.

18 juni: The Royal Dutch Kitchen Party. De naam zegt het al; op deze dag staan alle Nederlandse deelnemende chefs in de keuken. Een absoluut hoogtepunt en eervolle afsluiting van Dinner at the Parc.

We kunnen bijna niet wachten!

Kijk op dinnerattheparc.com voor prijzen, reserveren en meer over de deelnemende chefs.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in