Het hoogste restaurant van Nederland ligt in Den Haag: The Penthouse op de 42e verdieping van de Haagse Toren biedt een ongekend uitzicht, tot wel 45 kilometer ver. De kustlijn, Rotterdam, zelfs de toren van Schiphol is zichtbaar op een heldere dag.

New York in Den Haag
De markante wolkenkrabber is een kopie van het beroemde flatiron building uit New York.  En onderdeel van de World Federation of Great Towers, net als bijvoorbeeld het Empire State Building en de Eiffeltoren. De glazen panoramlift brengt je in 40 seconden naar boven. Het restaurant met buitenbalkon ligt op 135m hoogte.

Highest Tea
Het restaurant is zeven dagen in de week geopend vanaf 12:00 uur voor lunch, highest tea, highest wine of diner.  Regelmatig zijn er bijzondere evenementen, wat dacht je van een prachtig kerstdiner of een Oud & Nieuw feest waarbij je midden tussen het vuurwerk staat!

Jarig? Hier vier je dat!
The Penthouse is een plek waar veel bijzondere gelegenheden gevierd worden.  40 worden op de 40everdieping, een huwelijksaanzoek of gewoon samen een bijzondere ervaring delen: dit is dé plek om dat te doen.

Article continues after the ad

Nieuwe Sky Bar
Op de 40e verdieping ligt de gloednieuwe Sky Bar: Nederlands hoogste cocktailbar serveert klassiekers zoals mojitos en gin & tonics maar ook heerlijke Penthouse specials.  Met een sky bar entreevoucher van €9,- is het eerste drankje inbegrepen.

Reserveren voor het restaurant wordt aanbevolen, voor de sky bar is reserveren niet nodig.
Meer informatie: The Penthouse

 

The Penthouse

The Penthouse

The Penthouse

The Penthouse