Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gaan we heen: Chanel opent pop-up boutique in De 9 straatjes

Zet het maar vast in je agenda: 6 december. Dan opent Chanel een pop-up store in Amsterdam. Hij is precies één  maand geopend. Wij plannen, tussen al het kerstshoppen door, zéker een bezoekje in. De bijzondere rode limited edition van Chanel No.5 is er natuurlijk ook verkrijgbaar. Om dat te viere...

Gaan we heen: Chanel opent pop-up boutique in De 9 straatjes

Zet het maar vast in je agenda: 6 december. Dan opent Chanel een pop-up store in Amsterdam. Hij is precies één  maand geopend. Wij plannen, tussen al het kerstshoppen door, zéker een bezoekje in.

De bijzondere rode limited edition van Chanel No.5 is er natuurlijk ook verkrijgbaar. Om dat te vieren én omdat het een feestmaand is, staat de 'fragrance & beauty ephemeral boutique' een maand lang in Amsterdamse 9 straatjes.

De boutique op Runstraat 22 herken je aan de enorme verlichte Chanel No.5 Red in de etalage. Een pláátje!

Er lopen Chanel experts rond om de perfecte parfum voor je te vinden en je kan er make-up en huidverzorgingsadvies krijgen. Verder worden cadeautjes (voor iemand anders óf jezelf natuurlijk) práchtig en stijlvol ingepakt.

Gaat dat zien!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in