Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit chique Amsterdamse terras is heerlijk rustig

Natuurlijk, terrassen te over als je een dagje naar Amsterdam gaat, maar waar vind je tijdens deze drukke paasdagen nog een lekker rustig plekje? Verrassing: midden in de gezellige Pijp, langs het Amstelkanaal. Daar bevindt zich het terras van brasserie Serre, dat deel uitmaakt van het chique Oku...

Dit chique Amsterdamse terras is heerlijk rustig

Natuurlijk, terrassen te over als je een dagje naar Amsterdam gaat, maar waar vind je tijdens deze drukke paasdagen nog een lekker rustig plekje?

Verrassing: midden in de gezellige Pijp, langs het Amstelkanaal. Daar bevindt zich het terras van brasserie Serre, dat deel uitmaakt van het chique Okura Hotel En wat zit je er heerlijk in de witte fauteuils onder de roze bloesem te genieten van je paasborrel, zo helemaal niet hutjemutje. Het Okura ligt aan de Ferdinand Bolstraat, vlak bij de gezellige Scheldestraat en op loopafstand van station RAI.

Eten

Je kunt er ook eten, Serre heeft een voortreffelijke kaart én een Bib Gourmand van Michelin. Dat betekent een prima prijskwaliteitverhouding en een driegangenmenu onder de 37 euro.

Varen

Zin in een stukje varen? Op de steiger voor het terras worden elektrische fluisterbootjes verhuurd.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in