Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze nieuwe hotspot in Amsterdam gaat lekkerbekken verleiden

Het iconische Magna Plaza is vanaf april het thuis van Amsterdams nieuwste foodhal. Zes bekende en onbekende gezichten staan klaar om hun eigen stand op de tweede verdieping van het historische pand te betreden.  Dit voorjaar opent The Food Department met 14 foodstands en 3 bars.   Eerste acht st...

Deze nieuwe hotspot in Amsterdam gaat lekkerbekken verleiden

Het iconische Magna Plaza is vanaf april het thuis van Amsterdams nieuwste foodhal. Zes bekende en onbekende gezichten staan klaar om hun eigen stand op de tweede verdieping van het historische pand te betreden. 

Dit voorjaar opent The Food Department met 14 foodstands en 3 bars.  

Eerste acht standhouders

Toni Loco, THE BUTCHER, BEPITA, Van ’t Spit, Sushito, China Supreme, LIMALIMA en LIOS: zij waren de eerste acht standhouders die The Food Department introduceerde. Een mix van gerenommeerde namen, Amsterdams glorie en nieuwe ontdekkingen. En even divers als de hoofdstad zelf.

Zes nieuwe standhouders

De zes nieuwe standhouders zijn niet anders. Dit voorjaar voegen Brut de Mer, Petit gâteau (zie grote foto bovenaan), Matts Wonderland, DIMSUM DISTRICT, Ta Toru en Taco's & Tequila zich toe aan het Amsterdamse legioen van smaakmakers.    

Lees ook: Dít kun je doen tegen voorjaarsmoeheid

Het Magna Plaza bevindt zich in hartje Amsterdam, waar je naast het eten ook kunt genieten van historische elementen en het uitzicht op het Koninklijk Paleis.