Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dé 7 luxe hotels in Europa (en net daarbuiten) waar je deze zomer naartoe moet

Europa-fans, stedentripliefhebbers én luxepaarden: dít zijn de luxe hotels waar het heerlijk toeven is. Met manlief (en tiener), vriendinnen of in je up. Summer in the city, let's go!  1. Callas House, Budapest Budapest op z'n best ervaar je hotel-wise bij Callas House! Dit mooie hotel ademt luxe...

Dé 7 luxe hotels in Europa (en net daarbuiten) waar je deze zomer naartoe moet

Europa-fans, stedentripliefhebbers én luxepaarden: dít zijn de luxe hotels waar het heerlijk toeven is. Met manlief (en tiener), vriendinnen of in je up. Summer in the city, let's go

1. Callas House, Budapest

Budapest op z'n best ervaar je hotel-wise bij Callas House! Dit mooie hotel ademt luxe, met de badkamer als hoogtepunt. En dat in hartje Budapest, aan de leuke kant van Andrássy Utca.

2. Palazzo Guadagni, Florence 

Een Italiaans hotel zoals-ie hoort te zijn (en waar de Nouveau-vrouw voor valt)! Heerlijk over de top: veel marmer en goud, schilderingen van Romeinse helden, bonte kleuren en hoge plafonds. De down to earth service in combinatie met eye for detail en picture perfect uitzichten zorgen ervoor dat je (bijna) niet naar huis wil.  

3. Hotel Tótem, Madrid

Hands down favorite! Centrale ligging? Check. Instagram-waardig uitzicht? Check. Leuk, hip volk? Check. Kortom: een cosmopolitan hotel. Op tijd boeken! Te sloom en dus te laat, dan is Dear Hotel (met zwembad op het dak!), een prima alternatief. 

4. HI Hotel Eco Spa & Beach, Nice 

Denk je aan luxe in Europa, dan denk je aan Zuid-Frankrijk: Nice. Luxepaarden boeken hier een kamer, omdat je er opperbest kunt slapen (bedden zijn hemels, tried & tested) en omdat je je hier ook in de watten kan laten leggen in de luxe spa en/of aan je tan kan werken aan het dito privéstrand. 

5. Selman Hotel, Marrakech 

Marrakech meets Parijs, om door een ringetje te halen. De lobby is een lust voor het oog, en dan is er nog niets gezegd over de kamers, laat staan het zwembad (!) of de spa. Love. It. There. 

6. STAY, Kopenhagen

Ben je op zoek naar een verblijfplaats waar je je thuis voelt, net buiten de drukke stad ligt en waarmee je punten scoort op Instagram (vanwege look & feel)? Haast je dan naar STAY: een stoer en stijlvol zwart-wit complex in een groot, industrieel pand in de haven. Perfect voor een vriendinnenweekend! 

7. Palácio Belmonte, Lissabon

Een kleurrijk paleisje. Gelegen in de historische en sfeervolle wijk Alfama, aanrader op zich! Waan je voor een nacht, (lang)weekend, (mid)week in jouw ‘’eigen’’ sprookje. Wij willen terug!

Beeld: Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in