Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Daar wil je heen: Georgio’s Café in Amsterdam

De UMH Group – Uitsluitend Mooie Horeca – heeft een nieuwe Maison de George-locatie geopend: Georgio’s Café aan de Stadhouderskade in Amsterdam.  Met deze zaak heeft de groep hun achtste telg aan de George-familie toegevoegd, zo weet Misset Horeca. Chef Fabrizio Pinna van restaurant Mario in Neck...

Daar wil je heen: Georgio’s Café in Amsterdam

De UMH Group – Uitsluitend Mooie Horeca – heeft een nieuwe Maison de George-locatie geopend: Georgio’s Café aan de Stadhouderskade in Amsterdam. 

Met deze zaak heeft de groep hun achtste telg aan de George-familie toegevoegd, zo weet Misset Horeca.

Chef Fabrizio Pinna van restaurant Mario in Neck werd aangetrokken om het George DNA te vertalen naar een Italiaanse kaart. "Simpele maar iconische gerechten, geserveerd in een stijlvolle setting die doet denken aan een klassieke trattoria uit het New York van de jaren vijftig," zo laat de UMH Group weten in een persbericht.

'Beste Italiaan van Nederland'

Mario in Neck werd meerdere keren verkozen tot 'beste Italiaan van Nederland'. Fabrizio Pinna: "Als klein jongetje vond ik het heerlijk om te helpen in de keuken. Ik heb mooie herinneringen aan hoe we met de hele familie aan tafel zaten om van de pure gerechten te genieten en ook de buren schoven maar al te graag aan. Dat gevoel wil ik overbrengen aan de gasten van Georgio’s Café."

Spaghetti parmesan met truffel

Een van de specialiteiten is de spaghetti parmesan met truffel, die aan tafel wordt bereid in een hele Parmezaanse kaas.