Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 restaurants in 't Gooi om je vakantie goed af te sluiten

Ook Noord-Nederland moet vanaf maandag écht weer aan de slag. Maar het belooft dit weekend goed weer te worden, dus trekken wij het vakantiegevoel gewoon nog even door. Bij deze restaurants in 't Gooi kan dat. 1. Genieten in de binnentuin van Acquavite, Naarden-Vesting Alleen al voor de locatie i...

5 restaurants in 't Gooi om je vakantie goed af te sluiten

Ook Noord-Nederland moet vanaf maandag écht weer aan de slag. Maar het belooft dit weekend goed weer te worden, dus trekken wij het vakantiegevoel gewoon nog even door. Bij deze restaurants in 't Gooi kan dat.

1. Genieten in de binnentuin van Acquavite, Naarden-Vesting

Alleen al voor de locatie in de Promers Kazerne een bezoekje waard. Bij mooi weer is de binnentuin een oase van rust waar het optimaal genieten  is van de kookkunsten van de chefs.

Naar de website

2. Kantje pikken bij The Harbour Club, Vinkeveen

Met zo veel schuiten per hoofd van de plaatselijke bevolking werd het wel tijd voor een Harbour Club aan de Vinkeveense Plassen. Het concept is al beproefd in Rotterdam en Amsterdam; goede wijnen (bij voorkeur met bubbels), oesters, vis en vlees van hoge kwaliteit geserveerd in een stijlvolle sfeer.

Niet te stijfjes gelukkig, maar modern met klasse. Je kan er prima met de auto komen, maar liever leggen we, als het weer het toelaat, de boot aan de steiger waar plaats is voor wel 20 sloepen. 

Naar de website

3. Smaakexplosies bij Wimmy van The Red Sun, Blaricum

Eigenaresse Wimmy Hu ging in 2013 met sabbatical en is nu gelukkig weer terug op het oude nest in Blaricum met een buslading energie en inspiratie. Het interieur is modern en mondain en Domain Laroche bottelde zelfs een Premier Cru Chablis, speciaal voor The Red Sun.

Die combineert fantastisch met de smaakexplosies op de kaart. Verder hebben wij door de sushibar van 9 meter lang en 10 chefs in de open keuken meer dan genoeg redenen voor een reünie. Welkom terug!

Naar de website

4. Quisine Traditionelle bij Eten bij Sidney, Hilversum

Als iemand de klappen van de culinaire zweep kent, is het Sidney Heinze. Van Michelinster bij Tante Koosje naar faillissement bij Bordjes. Maar hij is alweer een tijdje terug gelukkig.

Bij ‘Eten bij Sidney’ in Hilversum staan traditionele gerechten op de kaart geïnspireerd op de Franse keuken: Cuisine traditionelle. Sidney heeft er weer zin in en zijn vrouw Michelle ook. Samen geven ze dit historische pandje in het centrum van Hilversum weer glans.

Naar de website

5. Heerlijk aan het water bij AIM, Loosdrecht

Het is de eerste zomer aan het Loosdrechtse water voor Restaurant AIM. En wat voor zomer. Hier geen haastige sfeer of dicht op elkaar, maar ruimte, rust en heerlijke combinaties op je bord.

De Jamaicaanse ‘surf & turf  van langoustine en runder short ribs is onovertroffen. Daar gaan we steeds weer voor terug. 

Naar de website

Vanzelfsprekend is het bij deze restaurants goed toeven als je even behoefte hebt aan een gezonde dosis vakantiegevoel. Veel plezier!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in