Een paar jaar geleden was het dé tijd van de all-inclusive hotels: het alles erbij inbegrepen principe kwam, zag en overwon. Maar door de snelle opkomst, de lage prijzen en niet altijd de beste kwaliteit heeft het all-in principe een naar bijsmaakje gekregen. Het beeld van een vreetschuur waar aan de rand van het zwembad wordt gestreden om de beste bedjes is vaak inherent aan - wat ooit zo ideaal leek - het all inclusive principe. Maar het hoeft allemaal niet zo te zijn.

Lees ook: Dit is het meest populaire huis op Airbnb

Wil je echt kunnen genieten van een all-inclusive hotel met goed eten, tafelbediening in plaats van self-service en genoeg plek voor iedereen, dan is het de kunst om de betere hotels eruit te pikken. Het Dunton Hot Springs hotel in de Amerikaanse staat Colorado heeft er in ieder geval alles aan gedaan om er met kop en schouders boven uit te steken. Vergéét het all-in principe zoals we die kennen aan de Middellandse zee en maak kennis met 's werelds mooiste all in.

Het Dunton Hot Springs hotel was ooit een spookstadje in de bergen van Colorado, maar is nu omgetoverd tot all inclusive resorts met verschillende cabins verstopt in de bergen. De beste gourmet chefs staan de hele dag voor je klaar en wie echt wil uitpakken, kan zelfs het hele park huren.

Zwemmen kun je zowel buiten als binnen in een van de natuurlijke warm waterbronnen.