De nieuwe film over Kate Middleton wordt door de gelijkenis van hoofdrolvertolkster Charlotte Riley wel heel geloofwaardig.

King Charles III
In King Charles III, een nieuwe BBC2 film,  speelt Charlotte Riley de hertogin van Cambridge. Het gaat om een fictief verhaal dat zich afspeelt na de dood van koningin Elizabeth, waardoor Kate’s schoonvader prins Charles op de troon komt. Als deze echter een controversieel wetsvoorstel weigert te ondertekenen, ontstaat er politieke chaos. Er breken rellen uit en op zeker moment staat er zelfs een tank voor Buckingham Palace.

Uitdaging
Charlotte Riley verheugt zich op de rol: “Het is een uitdaging om een moderne, rijke vrouw te spelen, een vrouw die bovendien werkelijk bestaat, maar die in een totaal verzonnen situatie wordt geplaatst. Het is een spannend vooruitzicht voor mij als actrice. Kate is een zeer interessante vrouw en ik ga deze uitdaging graag aan.”

Tekstbron: Radio times, Fotobron: Hollandse Hoogte

Volg jij Nouveau al op Instagram? Neem een kijkje backstage en laat je inspireren door de nieuwste trends, reizen, beauty en cultuur.