Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dat wordt weer prachtig: Keukenhof 2017 staat in het teken van Dutch Design

De Nouveau-redactie gaat er zéker heen: naar de Keukenhof, die gisteren weer is opengegaan. Dit jaar is het thema Dutch Design. Het thema is verwerkt in het bloembollen-mozaïek, een van de hoogtepunten van het mooiste lentepark ter wereld. We kunnen straks weer acht weken lang genieten van 32 hec...

Dat wordt weer prachtig: Keukenhof 2017 staat in het teken van Dutch Design

De Nouveau-redactie gaat er zéker heen: naar de Keukenhof, die gisteren weer is opengegaan. Dit jaar is het thema Dutch Design. Het thema is verwerkt in het bloembollen-mozaïek, een van de hoogtepunten van het mooiste lentepark ter wereld.

We kunnen straks weer acht weken lang genieten van 32 hectare aan geur en kleur.

De Mondriaantuin
Bekende kunstenaars en ontwerpers, onder anderen Mondriaan en Rietveld, zijn de inspiratiebron voor het thema van dit seizoen. Een van de trekpleisters is de Mondriaantuin: primaire vierkante kleurvlakken van bloemen.

Lees ook: Zorgt deze geur er echt voor dat je altijd zoete dromen hebt? 

7 miljoen bloembollen in bloei
Dit jaar staan er meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei en zijn er meer dan 800 verschillende soorten tulpen geplant. Daarnaast zijn er spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en diverse evenementen. Houd de camera maar vast in de aanslag!

Trots op je foto?
Mail deze dan, met je naam erbij en o.v.v. Foto Keukenhof naar: inge.vandersteeg@sanoma.com. Bij voldoende inzendingen maken we er een mooie fotoreportage van op Nouveau.nl

De Keukenhof is geopend van 23 maart tot en met 21 mei.

www.keukenhof.nl